Защо мъжете те виждат като „само приятел“ и 5 начина да го промениш

Омръзна ли ти да си „просто приятел“ за мъжете, ето как да поискаш нещо повече ;) 

снимка: pexels.com 

Всички знаем теорията, че мъжът и жената не могат да бъдат просто приятели. Тя си има обаче няколко изключения. Най-вероятно попадаш сред тях.

Много е изтощително всеки път, когато си паднеш по някой мъж да осъзнаваш, че той вече те вижда като едно от момчетата. Започва да ти споделя за други жени, нарича те „братле“ и дори иска помощ да свали най-добрата ти приятелка.

Щом четеш това, вероятно вече ти е омръзнало да си в ролята на негов приятел и искаш нещо повече. Като начало, приеми, че проблемът не е във външния ти вид. Мъжете споделят, че рядко отказват на жена, която ги харесва. Проблемът най-вероятно е в поведението ти. Ето най-често срещаните грешки, които правим и заради които си оставаме просто приятели:

Споделяш твърде много – запознаваш се с нов мъж, той става част от приятелското ти обкръжение, не е минал и месец и ти вече си му разказала всичко за себе си. Той знае за детството ти, проблемите ти в работата, грешките в любовния ти живот и мечтите ти за бъдещето.

Решение: Остави поне малко мистерия в отношенията си с нов човек. Не е нужно да му разказваш всичко. Не му отнемай възможността да се изненадва всеки ден от теб и да проявява интерес за живота ти.

via GIPHY

Държиш се съвсем приятелски – още в самото начало ти му изпрати грешните сигнали. И сега вече е късно. Ти ясно му даде да разберем, че си добър приятел и че точно това търсиш в отношенията ви.

Решение: Добрата новина е, че мъжете лесно могат да спрат да те виждат като приятел. За целта се опитай да флиртуваш постепенно и по малко. Дай му да те види в друга светлина и ще провокираш интереса му.

Женственост...какво е това? Говориш като момче, обличаш се като него, не държиш на външния си вид, ругаеш, напиваш се наравно с него, напълно независима си...Няма никакъв вариант при това поведение той да види в теб обект на желанията си.

Решение: Промени се. В крайна сметка, колкото и да си независима, няма нищо лошо в това да си поне малко женствена. Опитай да пиеш по-малко, облечи поне веднъж рокля и си мери приказките. Мъжете си падат по истинските жени.

via GIPHY

Разгромила си опита му да те свали – опитай да си спомниш – когато се запознахте, той пробва ли се да те впечатли, флиртува ли с теб? Най-вероятно го е направил, просто защото мъжете винаги го правят когато се запознават с ново момиче. А ти как реагира? Включи ли се в играта или разгроми палавите му намерения на момента?

Решение: Отдалечи се за известно време от него, а после се върни в цялата си прелест. Така ще имате възможност да се опознаете наново и този път, ти ще знаеш какво искаш и как да му го покажеш ;) Успех!

Конфликт на интереси – макар и рядко, случва се мъжете да те приемат само като приятел, просто защото смятат за неправилно или неморално да поискат нещо повече. Пример: колеги сте, най-добрият му приятел е влюбен в теб, излизала си с негов приятел или роднина или (почти никога, но все пак) твърде много държи на вашето приятелство.

Решение: Надали ще успееш да промениш нагласата му. Ако си много влюбена, просто ще се наложи да споделиш чувствата си с него, за да е наясно и той. След това го остави да вземе решение, но не очаквай то да е в твоя полза.

via GIPHY

Дори и да не се получи, недей да зарязваш и приятелството ви. В крайна сметка това също е нещо ценно, което не се среща всеки ден

И още приятелски истории:

Любовта на мъжа минава през... приятелите му

Най-добрият ми приятел е гаджето ми

Секс по приятелски – игра за напреднали

На война с най-добрата му приятелка

Коментирай »
5 необичайни места, на които може да срещнеш голямата любов
ТЕСТ: Каква приятелка си?
10 сентенции за приятелството
Защо мъжете и жените обичат различно?
Защо мъжете винаги си тръгват?
Защо обвързаните жени са по-привлекателни?
Последни теми от форума
виж всички
Препоръчваме още
По червения килим на световната премиера на „Нито звук 2“ в Ню Йорк (СНИМКИ)
Излекувай стреса само с три стъпки
Трите ключа към щастието
Осем спиращи дъха колекции на осем модни гиганти в Париж
Мъжете мразят такива жени
Дами, засрамете се, мъжете спортуват два пъти повече
Внимание! Пет грешки, от които да се пазим при пътуване в чужбина
10 невероятни факта за хората с пъстри очи
Не правете това в чужбина
Къде и как се е появило първото кюфте?
Защо „убиваме вестоносеца“, ако новините са лоши?
Три секс съвета за "палави момичета"
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби