Защо мъжете те виждат като „само приятел“ и 5 начина да го промениш

Омръзна ли ти да си „просто приятел“ за мъжете, ето как да поискаш нещо повече ;) 

Защо мъжете те виждат като „само приятел“ и 5 начина да го промениш

снимка: pexels.com 

Всички знаем теорията, че мъжът и жената не могат да бъдат просто приятели. Тя си има обаче няколко изключения. Най-вероятно попадаш сред тях.

Много е изтощително всеки път, когато си паднеш по някой мъж да осъзнаваш, че той вече те вижда като едно от момчетата. Започва да ти споделя за други жени, нарича те „братле“ и дори иска помощ да свали най-добрата ти приятелка.

Щом четеш това, вероятно вече ти е омръзнало да си в ролята на негов приятел и искаш нещо повече. Като начало, приеми, че проблемът не е във външния ти вид. Мъжете споделят, че рядко отказват на жена, която ги харесва. Проблемът най-вероятно е в поведението ти. Ето най-често срещаните грешки, които правим и заради които си оставаме просто приятели:

Споделяш твърде много – запознаваш се с нов мъж, той става част от приятелското ти обкръжение, не е минал и месец и ти вече си му разказала всичко за себе си. Той знае за детството ти, проблемите ти в работата, грешките в любовния ти живот и мечтите ти за бъдещето.

Решение: Остави поне малко мистерия в отношенията си с нов човек. Не е нужно да му разказваш всичко. Не му отнемай възможността да се изненадва всеки ден от теб и да проявява интерес за живота ти.

Държиш се съвсем приятелски – още в самото начало ти му изпрати грешните сигнали. И сега вече е късно. Ти ясно му даде да разберем, че си добър приятел и че точно това търсиш в отношенията ви.

Решение: Добрата новина е, че мъжете лесно могат да спрат да те виждат като приятел. За целта се опитай да флиртуваш постепенно и по малко. Дай му да те види в друга светлина и ще провокираш интереса му.

Женственост...какво е това? Говориш като момче, обличаш се като него, не държиш на външния си вид, ругаеш, напиваш се наравно с него... Няма никакъв вариант при това поведение той да види в теб обект на желанията си.

Решение: Промени се. В крайна сметка, колкото и да си независима, няма нищо лошо в това да си поне малко женствена. Опитай да пиеш по-малко, облечи поне веднъж рокля и си мери приказките. Мъжете си падат по истинските жени.

Разгромила си опита му да те свали – опитай да си спомниш – когато се запознахте, той пробва ли се да те впечатли, флиртува ли с теб? Най-вероятно го е направил, просто защото мъжете винаги го правят когато се запознават с ново момиче. А ти как реагира? Включи ли се в играта или разгроми палавите му намерения на момента?

Решение: Отдалечи се за известно време от него, а после се върни в цялата си прелест. Така ще имате възможност да се опознаете наново и този път, ти ще знаеш какво искаш и как да му го покажеш ;) Успех! 

Конфликт на интереси – макар и рядко, случва се мъжете да те приемат само като приятел, просто защото смятат за неправилно или неморално да поискат нещо повече. Пример: колеги сте, най-добрият му приятел е влюбен в теб, излизала си с негов приятел или роднина или (почти никога, но все пак) твърде много държи на вашето приятелство.

Решение: Надали ще успееш да промениш нагласата му. Ако си много влюбена, просто ще се наложи да споделиш чувствата си с него, за да е наясно и той. След това го остави да вземе решение, но не очаквай то да е в твоя полза.

Дори и да не се получи, недей да зарязваш и приятелството ви. В крайна сметка това също е нещо ценно, което не се среща всеки ден. 

И още приятелски истории:

Любовта на мъжа минава през... приятелите му

Най-добрият ми приятел е гаджето ми

Секс по приятелски – игра за напреднали

На война с най-добрата му приятелка

Коментирай »
Още по темата
5 необичайни места, на които може да срещнеш голямата любов 5 необичайни места, на които може да срещнеш голямата любов
ТЕСТ: Каква приятелка си? ТЕСТ: Каква приятелка си?
10 сентенции за приятелството 10 сентенции за приятелството
Защо мъжете и жените обичат различно? Защо мъжете и жените обичат различно?
Защо мъжете винаги си тръгват? Защо мъжете винаги си тръгват?
Защо обвързаните жени са по-привлекателни? Защо обвързаните жени са по-привлекателни?
Препоръчваме още
Каква е връзката между употребата на канабис и шизофренията Каква е връзката между употребата на канабис и шизофренията
Три начина, по които "приятелите" саботират опитите ни за отслабване Три начина, по които "приятелите" саботират опитите ни за отслабване
Секс по приятелски – игра за напреднали Секс по приятелски – игра за напреднали
„Отвлечена“ дава началото на нова кървава поредица в духа на „Мълчанието на агнетата“ „Отвлечена“ дава началото на нова кървава поредица в духа на „Мълчанието на агнетата“
Съветът на Apple: Ако намокрите телефона си, не го слагайте в ориз! Съветът на Apple: Ако намокрите телефона си, не го слагайте в ориз!
Жените искат секс, мъжете – прегръдки?! Жените искат секс, мъжете – прегръдки?!
Шест полезни съвета, които ще ни спестят неприятности по време на пътуване Шест полезни съвета, които ще ни спестят неприятности по време на пътуване
Отслабваме с палео диета Отслабваме с палео диета
Денят на отказващите се: Кога зарязваме новогодишните си обещания да спортуваме Денят на отказващите се: Кога зарязваме новогодишните си обещания да спортуваме
Склонни ли сме да помагаме на другите? Проучване дава отговор Склонни ли сме да помагаме на другите? Проучване дава отговор
Никога не прави това на работа Никога не прави това на работа
Осем знака, че той не те заслужава Осем знака, че той не те заслужава
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби