снимка: pexels.com

Отговори си честно. Колко близки мъже приятели имаш? Имаше ли приятели, с които никога не си била и можеш ли да си сигурна, че той не иска нещо повече от вашите отношения? Ето защо „просто приятели“ между двата пола е мисия невъзможна.

Мъжете си имат приятели – други мъже. Те нямат нужда от приятелки. За мъжете нещата са много прости – приятелството е с момчетата, жените са...за нещо повече. Попитай мъжкото си обкръжение и сама ще се увериш в това.

Любовта на мъжа минава през... приятелите му

Мъжете мислят за секс постоянно. Дори и да започнат приятелски отношения с жена, рано или късно тя ще се превърне в сексуален обект за тях. Това е неизбежно, просто защото мъжкият мозък работи така.

Секс по приятелски – игра за напреднали

Мъжете лъжат. Не изненадваме никого с това твърдение. Ако ти повтаря, че ти е просто приятел, това не означава, че казва истината. Възможно е просто в момента да няма друг начин, по който да е с теб. Не са една или две историите, в които най-неочаквано добрият приятел се оказва влюбен в приятелката си.

Както е казал Оскар Уайлд - "Между мъж и жена не е възможно приятелство. Има страст, ненавист, обожание, любов, но не и приятелство!"

А ние ще допълним: Има само няколко изключения от правилото:

Мъжът е хомосексуален. Тогава няма проблем да бъдете просто приятели. Вероятно много от вас имат в обкръжението си такъв приятел.

Мъжът на сестра ти/ най-добрата ти приятелка. Това е приятелство „по принуда“, да го наречем така. Този мъж вероятно може да ти стане близък приятел, защото ви свързва общ, обичан човек. Но рядко това се превръща в истинско, дълбоко приятелство.

Липсва ли ти сексът с бившия

Мъжът вече е имал връзка с теб. Може би това е единственият начин да имаш близък приятел от противоположния пол. Това уравнение обаче е много сложно. За да бъде сполучливо, първо трябва да сте имали някакви любовни отношения; второ, те трябва да са приключили много цивилизовано и с много обич; трето – винаги съществува риск някои от вас да поиска тези отношения отново да прераснат в нещо повече.

И още за приятелството:

Най-добрият ми приятел е гаджето ми

На война с най-добрата му приятелка

10 сентенции за приятелството

Коментирай >