Мъжете и жените не могат да бъдат „само приятели“ - три доказателства и три изключения

Мъжете не гледат на жените като на „просто приятели“

Мъжете и жените не могат да бъдат „само приятели“ - три доказателства и три изключения

снимка: pexels.com

Отговори си честно. Колко близки мъже приятели имаш? Имаше ли приятели, с които никога не си била и можеш ли да си сигурна, че той не иска нещо повече от вашите отношения? Ето защо „просто приятели“ между двата пола е мисия невъзможна.

Мъжете си имат приятели – други мъже. Те нямат нужда от приятелки. За мъжете нещата са много прости – приятелството е с момчетата, жените са...за нещо повече. Попитай мъжкото си обкръжение и сама ще се увериш в това.

Любовта на мъжа минава през... приятелите му

Мъжете мислят за секс постоянно. Дори и да започнат приятелски отношения с жена, рано или късно тя ще се превърне в сексуален обект за тях. Това е неизбежно, просто защото мъжкият мозък работи така.

Секс по приятелски – игра за напреднали

Мъжете лъжат. Не изненадваме никого с това твърдение. Ако ти повтаря, че ти е просто приятел, това не означава, че казва истината. Възможно е просто в момента да няма друг начин, по който да е с теб. Не са една или две историите, в които най-неочаквано добрият приятел се оказва влюбен в приятелката си.

Както е казал Оскар Уайлд - "Между мъж и жена не е възможно приятелство. Има страст, ненавист, обожание, любов, но не и приятелство!"

А ние ще допълним: Има само няколко изключения от правилото:

Мъжът е хомосексуален. Тогава няма проблем да бъдете просто приятели. Вероятно много от вас имат в обкръжението си такъв приятел.

Мъжът на сестра ти/ най-добрата ти приятелка. Това е приятелство „по принуда“, да го наречем така. Този мъж вероятно може да ти стане близък приятел, защото ви свързва общ, обичан човек. Но рядко това се превръща в истинско, дълбоко приятелство.

Липсва ли ти сексът с бившия

Мъжът вече е имал връзка с теб. Може би това е единственият начин да имаш близък приятел от противоположния пол. Това уравнение обаче е много сложно. За да бъде сполучливо, първо трябва да сте имали някакви любовни отношения; второ, те трябва да са приключили много цивилизовано и с много обич; трето – винаги съществува риск някои от вас да поиска тези отношения отново да прераснат в нещо повече.

И още за приятелството:

Най-добрият ми приятел е гаджето ми

На война с най-добрата му приятелка

10 сентенции за приятелството

Коментирай »
Още по темата
Защо мъжете и жените невинаги се смеят на едни и същи шеги? Защо мъжете и жените невинаги се смеят на едни и същи шеги?
Секс по приятелски: Основни правила на "приятелството с привилегии" Секс по приятелски: Основни правила на "приятелството с привилегии"
11 женски проблема, които мъжете никога няма да разберат 11 женски проблема, които мъжете никога няма да разберат
Защо мъжете и жените обичат различно? Защо мъжете и жените обичат различно?
Три признака, че те обича Три признака, че те обича
Защо обвързаните жени са по-привлекателни? Защо обвързаните жени са по-привлекателни?
Знаете ли защо кучето е най-добрият приятел на човека? Знаете ли защо кучето е най-добрият приятел на човека?
Препоръчваме още
Покъртителен роман за пораженията върху психиката от телереалността: „Звездните деца“ от Делфин дьо Виган (предложение за четене) Покъртителен роман за пораженията върху психиката от телереалността: „Звездните деца“ от Делфин дьо Виган (предложение за четене)
Откриха 500-годишни подправки, запазени в останки от кораб в Балтийско море Откриха 500-годишни подправки, запазени в останки от кораб в Балтийско море
Боровинки и бадеми срещу стрес Боровинки и бадеми срещу стрес
4 мързеливи идеи за вкусен десерт от стар и изсъхнал козунак 4 мързеливи идеи за вкусен десерт от стар и изсъхнал козунак
Какво първо гледат мъжете Какво първо гледат мъжете
Д-р Енджи Касабие казва „Не“ на диетите!“ (предложение за четене) Д-р Енджи Касабие казва „Не“ на диетите!“ (предложение за четене)
Кое е най-подходящото време за секс? Кое е най-подходящото време за секс?
Пет здравословни предложения за закуска Пет здравословни предложения за закуска
Какво се случи с „Анн от фермата „Грийн Гейбълс“ разбираме в „Анн от Авонлий” oт Луси Монтгомъри (предложение за четене) Какво се случи с „Анн от фермата „Грийн Гейбълс“ разбираме в „Анн от Авонлий” oт Луси Монтгомъри (предложение за четене)
10 истини, на които ни научи Саманта от „Сексът и градът“ 10 истини, на които ни научи Саманта от „Сексът и градът“
Сърцето на моторист се премести вдясно след катастрофа Сърцето на моторист се премести вдясно след катастрофа
Предложение за четене: „Домашна читанка" - детски творби от Златния фонд на българската литература Предложение за четене: „Домашна читанка" - детски творби от Златния фонд на българската литература
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби