11 женски проблема, които мъжете никога няма да разберат

Ето някои от най-големите ни страдания в ежедневието, които вечно остават неразбрани за мъжете

11 женски проблема, които мъжете никога няма да разберат

снимка: pexels.com 

Да, знаем – мъжете и жените сме от различни планети. И въпреки това когато сме заедно правим компромиси и проявяваме разбиране един към друг.

Има няколко женски проблема обаче които мъжете никога не разбират. Колкото и да им ги обясняваме, колкото и да се стараем, за тях винаги ще останем неразбрани:

1. От обувките на токове боли!!! Каквото и да ти казват някои жени, които твърдят, че са родени на токчета и могат да тичат и да се забавляват съвсем спокойно на 10 см. над земята, ти отлично знаеш, че това не е така. От високите обувки боли и понякога ни забавят, друг път ни пречат да се забавляваме, но пък ни правят толкова стройни, красиви и уверени...;)

via GIPHY

2. Да се приготвиш наистина отнема време. Понякога гримът те забавя, друг път фактът, че нямаш достатъчно подходящи дрехи в гардероба си. Жените не можем да се приготвим за излизане за 5 минути. Факт, който мъжете най-накрая трябва просто да приемат.

3. Непрестанното бръснене, особено лятото. Много е приятно да носиш рокли, но всяко излизане отнема допълнително време под душа, през което трябва да се обезкосмиш. И да, понякога ни се иска да пропуснем някое събитие просто защото не ни се занимава.

4. Удоволствието да свалиш сутиена. Всички знаем какво е, особено след тежък и натоварващ ден. Всъщност тук не сме съвсем коректни. Мъжете също се радват когато свалим сутиена, нали ;)

via GIPHY

5. ПМС – промените в настроението, подуването, депресията, болките...Всички знаем добре за какво става въпрос. Всички, освен мъжете, разбира се ;)

6. Безкрайните опашки пред обществените женски тоалетни. Забелязвала ли си как мъжете се разстройват ако има повече от двама чакащи за тоалетната. А знаят ли какво е всеки път в бензиностанция или заведение да трябва да се заредиш с търпение и батерия на телефона, само за да отидеш до тоалетна.  

7. За хубава коса трябва повече от един шампоан. И няма как да имаш само един продукт в банята. Всички знаем, че трябва и балсам, и маска, и душ гел, кремче, продукт за лице, дезодорант и т.н. Във всичко това мъжете виждат просто шампоан.

via GIPHY

8. Секс без оргазъм – Да, при мъжете е лесно – секс = оргазъм. Повечето жени обаче не могат да се похвалят със същото и това е съвсем приемливо. Често за нас сексът не идва с оргазъм и въпреки това е прекрасно изживяване. Мъжете обаче се чувстват сякаш не са си свършили работата и го преживяват тежко. Ето защо е добре просто да бъдем откровени с тях, вместо да имитираме оргазъм ;)

9. Да отговаряш на очакванията – не е лесно да си жена, трябва да си достатъчно женствена; трябва да си самостоятелна и отговорна, но не прекалено, защото тогава мъжете се притесняват от теб; ако имаш грим си изкуствена, ако нямаш си грозна, не е хубаво да си твърде слаба, но да си закръглена е трагедия; ако си била с малко мъже си задръстена, ако са много – си лесна. Не е лесно да отговориш на всички очаквания ;)

10. Загащената пола, червилото по зъбите, промъкването на превръзка или тампон до тоалетната и всички онези ужасни ситуации, в които няма кой да ти помогне. Лесно е да си мъж и никога да не се сблъскваш с тях, нали ;)

via GIPHY

11. Диетата – тук ще бъдем кратки: няма нищо по-дразнещо от репликата „Защо сега си поръчваш десерт, нали си на диета“ – без коментар! ;)

И още за жените и мъжете:

Най-дразнещите реплики на мъжете 

Защо мъжете и жените обичат различно?

Какво има предвид той, когато казва това?

2 коментара »
Още по темата
Три мита за женските гърди, които са пълна глупост Три мита за женските гърди, които са пълна глупост
Мъжете и жените не могат да бъдат „само приятели“ - три доказателства и три изключения Мъжете и жените не могат да бъдат „само приятели“ - три доказателства и три изключения
Женското поведение, което отблъсква мъжете Женското поведение, което отблъсква мъжете
Защо обвързаните жени са по-привлекателни? Защо обвързаните жени са по-привлекателни?
Препоръчваме още
Литература с високо съдържание на блус ни сервира „певецът на българския къмпинг“ Михаил Вешим (предложение за четене) Литература с високо съдържание на блус ни сервира „певецът на българския къмпинг“ Михаил Вешим (предложение за четене)
Най-популярните сосове в света Най-популярните сосове в света
„Горчива земя“ – роман за болката на кипърската жена (предложение за четене) „Горчива земя“ – роман за болката на кипърската жена (предложение за четене)
„Най-желаното дете ме докарва до лудост“ в помощ на родителите (предложение за четене) „Най-желаното дете ме докарва до лудост“ в помощ на родителите (предложение за четене)
Да дойдеш по погрешка в България и да откриеш призванието си – историята на Хайри Хамдан Да дойдеш по погрешка в България и да откриеш призванието си – историята на Хайри Хамдан
Откажете се от пижамата, лягайте си голи Откажете се от пижамата, лягайте си голи
ТЕСТ: Каква приятелка си? ТЕСТ: Каква приятелка си?
По-възрастните майки косатки защитават синовете, но не и дъщерите си По-възрастните майки косатки защитават синовете, но не и дъщерите си
Десет любопитни факта за червеното вино Десет любопитни факта за червеното вино
На Хаваите заградиха плаж, за да предпазят новороден тюлен от туристи На Хаваите заградиха плаж, за да предпазят новороден тюлен от туристи
10 забавни мисли за живота от Джоуи от „Приятели“ 10 забавни мисли за живота от Джоуи от „Приятели“
Откриха връзка между нелекуваната хипертония и появата на миоми на матката Откриха връзка между нелекуваната хипертония и появата на миоми на матката
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби