снимка: pixabay.com 

Казват, че хората се променят и вероятно е така, но само за това, което искат да променят.

Има няколко мъжки черти, които са особено досадни за нас. С правилната жена, всеки мъж може да промени много от тях. Но за тези пет проблема дори не си струва да полагаш усилия, защото той никога няма да промени това:

Патологичен лъжец – няма да научиш лъжеца да не лъже. Има хора, които просто така са свикнали, за тях лъжата не е голяма работа, те не го приемат като предателство и не изпитват вина за това. Ако твоят любим обича да те послъгва, не очаквай да спре защото си го изискала от него. По-скоро си помисли дали си склонна да търпиш дребните му лъжи или не желаеш да си с такъв човек.

via GIPHY

Не споделя чувствата си – ако си попаднала на мълчаливия тип, имаме един съвет – наслади му се. Все по-рядко се срещат мъже в истинския смисъл на думата. Те започнаха да се цупят като нас, жените, да бъдат водени от чувствата и емоциите си, а това рядко свършва добре. Затова ако твоят мъж не обича да споделя какво чувства – замисли се, наистина ли е толкова лошо това ;)

Никога не греши – когато човек е свикнал да е винаги прав, няма вариант, в който да го отучиш. Поне не и ако е на съзнателна възраст. Ако гаджето ти смята, че е винаги прав, това ще продължи и в отношенията му с теб. Намери приятен начин за прекратяване на споровете с него и не очаквай да получаваш извинения често. Ако не ти харесва това, не си въобразявай, че ще успееш да го промениш.

via GIPHY

Хобитата му – той обича да играе футбол или да гледа футбол, или да залага на спортове, или да катери планини, или да прекарва уикенда с приятелите си, а всеки четвъртък с майка си...Каквото и да е хобито му, не очаквай да го забрави заради теб. Можеш леко да пренаредиш приоритетите му, като се класираш на по-челно място в класацията му, но не изисквай от него да изостави хобитата си.

Егоизма му – за съжаление, ако излизаш с егоист, не се сещаме за вариант, в който да го промениш. Това е като с лъжците – те са свикнали да живеят така и трудно ще се вместиш в света им, освен ако не започнеш да променяш себе си. Помисли дали си струва и как да го направиш ;)

И още за мъжете и връзките:

5 неща, които ще те откажат от него

Любовта преди и след: Ето как се променят двойките във всяка връзка

5 типа мъже, на които си струва да дадеш шанс

Коментирай >