5 мъжки недостатъка, които никога няма да промениш

Има неща, за които си струва да полагаш усилия, а за други – просто няма смисъл. Мъжете никога няма да се променят в тези няколко отношения

5 мъжки недостатъка, които никога няма да промениш

снимка: pixabay.com 

Казват, че хората се променят и вероятно е така, но само за това, което искат да променят.

Има няколко мъжки черти, които са особено досадни за нас. С правилната жена, всеки мъж може да промени много от тях. Но за тези пет проблема дори не си струва да полагаш усилия, защото той никога няма да промени това:

Патологичен лъжец – няма да научиш лъжеца да не лъже. Има хора, които просто така са свикнали, за тях лъжата не е голяма работа, те не го приемат като предателство и не изпитват вина за това. Ако твоят любим обича да те послъгва, не очаквай да спре защото си го изискала от него. По-скоро си помисли дали си склонна да търпиш дребните му лъжи или не желаеш да си с такъв човек.

via GIPHY

Не споделя чувствата си – ако си попаднала на мълчаливия тип, имаме един съвет – наслади му се. Все по-рядко се срещат мъже в истинския смисъл на думата. Те започнаха да се цупят като нас, жените, да бъдат водени от чувствата и емоциите си, а това рядко свършва добре. Затова ако твоят мъж не обича да споделя какво чувства – замисли се, наистина ли е толкова лошо това ;)

Никога не греши – когато човек е свикнал да е винаги прав, няма вариант, в който да го отучиш. Поне не и ако е на съзнателна възраст. Ако гаджето ти смята, че е винаги прав, това ще продължи и в отношенията му с теб. Намери приятен начин за прекратяване на споровете с него и не очаквай да получаваш извинения често. Ако не ти харесва това, не си въобразявай, че ще успееш да го промениш.

via GIPHY

Хобитата му – той обича да играе футбол или да гледа футбол, или да залага на спортове, или да катери планини, или да прекарва уикенда с приятелите си, а всеки четвъртък с майка си...Каквото и да е хобито му, не очаквай да го забрави заради теб. Можеш леко да пренаредиш приоритетите му, като се класираш на по-челно място в класацията му, но не изисквай от него да изостави хобитата си.

Егоизма му – за съжаление, ако излизаш с егоист, не се сещаме за вариант, в който да го промениш. Това е като с лъжците – те са свикнали да живеят така и трудно ще се вместиш в света им, освен ако не започнеш да променяш себе си. Помисли дали си струва и как да го направиш ;)

И още за мъжете и връзките:

5 неща, които ще те откажат от него

Любовта преди и след: Ето как се променят двойките във всяка връзка

5 типа мъже, на които си струва да дадеш шанс

Коментирай »
Още по темата
Най-важните качества на идеалния мъж Най-важните качества на идеалния мъж
Съвременният мъж – феминист, който говори за чувствата си? Съвременният мъж – феминист, който говори за чувствата си?
Страдаме по изгубените джентълмени Страдаме по изгубените джентълмени
Защо мъжете и жените обичат различно? Защо мъжете и жените обичат различно?
Как да се справиш с тези мъже Как да се справиш с тези мъже
Не можем да им устоим: 4 типа мъже, които винаги пленяват сърцата ни Не можем да им устоим: 4 типа мъже, които винаги пленяват сърцата ни
Препоръчваме още
Героят Балто: Откриха специална ДНК в легендарното куче Героят Балто: Откриха специална ДНК в легендарното куче
Смразяваща история: „Зимен гроб“ от Питър Мей (предложение за четене) Смразяваща история: „Зимен гроб“ от Питър Мей (предложение за четене)
„Чудните приказки на баба“ ще стоплят сърцата на малки и големи (предложение за четене) „Чудните приказки на баба“ ще стоплят сърцата на малки и големи (предложение за четене)
Проф. Донка Байкова: Ако сте жадни, това е сигурен знак, че вече сте дехидратирани Проф. Донка Байкова: Ако сте жадни, това е сигурен знак, че вече сте дехидратирани
Изглеждай перфектно всеки ден Изглеждай перфектно всеки ден
Защо мъжете винаги си тръгват? Защо мъжете винаги си тръгват?
Четири здравословни ползи от сиренето Четири здравословни ползи от сиренето
ТЕСТ: Кога ще срещнеш голямата любов? ТЕСТ: Кога ще срещнеш голямата любов?
В търсене на лечение: Открит е възможен причинител на ендометриозата В търсене на лечение: Открит е възможен причинител на ендометриозата
Чудовищата, вдъхновили „Годзила“, оживяват отново в „Дружество за опазване на кайджута“ от Джон Скалзи (предложение за четене) Чудовищата, вдъхновили „Годзила“, оживяват отново в „Дружество за опазване на кайджута“ от Джон Скалзи (предложение за четене)
Шепотът на сърцето отеква по-силно от всички думи: 9 признака, че той е запленен от теб Шепотът на сърцето отеква по-силно от всички думи: 9 признака, че той е запленен от теб
Домът не е място, а любим човек: „Всяко лято след това“ от Карли Форчън (предложение за четене) Домът не е място, а любим човек: „Всяко лято след това“ от Карли Форчън (предложение за четене)
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби