снимка: pixabay.com

Началото на всяка връзка е прекрасно, изпълнено с трепети, вълнение, всичко е ново, емоциите са истински, а отношенията не са изхабени.

Има няколко неща, с които мъжете успяват да помрачат и най-светлото начало на връзката. Ето ги и тях:

Страх го е от обвързване

Този проблем обикновено изплува още от самото начало. Първа, втора среща, всичко е прекрасно и в един момент той дава на заден. После пак полага усилие и отново изчезва. Колкото и да е забавна играта на котка и мишка в любовта, този страх от обвързване често е и причината отношенията да нямат бъдеще.

via GIPHY

Емоционално зависим е от теб

Това е другата крайност. Обикновено тази зависимост е при мъже, които отдавна не са имали връзка или дори интимност или те смятат за много по-привлекателна от тях. Неуверените в себе си мъже бързо се „залепват“ за новото си гадже, не дават никакво пространство във връзката и често това води до бърз финал.

Обсебен е от бившата си

Още е влюбен в нея или излиза и с други жени, или е женен, или по някаква причина не е моногамен. Освен ако не е взаимно разбирателство между двамата, тази връзка е обречена на край, още преди да е започнала.

via GIPHY

Сексът не е добър

Жените сме склонни да забравяме за проблемите в леглото, много от нас смятат, че не сексът е водещ за щастливата връзка, поставят го на последно място, за да се съсредоточат върху други аспекти в отношенията. Жестоката истина обаче е, че ако сексът не върви, връзката рано или късно ще се разпадне.

Ти водиш

Това е може би най-непривлекателното мъжко държание. Всяка жена харесва да бъде ухажвана, желана, да се чувства специална. А парадоксът е, че напоследък и мъжете обичат да се чувстват така. Естественият ход на любовта е мъжът да води, освен ако жената не държи да контролира всичко в живота си, включително и любовните си отношения. Но дори и тогава, няма нищо по-романтично и секси от мъж, който знае какво иска и как да го покаже. Връзка, в която ти водиш, най-вероятно няма бъдеще :(

via GIPHY

И още за връзките:

6 начина да оцелееш във връзка си с егоист

5 начина да забавиш темпото във връзката си

Любовта преди и след: Ето как се променят двойките във всяка връзка

Коментирай >