Да се посмеем: Кои са най-големите недостатъци на всяка зодии

Или с какви недостатъци е известен всеки зодиакален знак

Да се посмеем: Кои са най-големите недостатъци на всяка зодии

Photo via Canva.com/AI Generated Image

От Овен до Риби - всички зодиакални знаци имат странности и особености, които правят всеки от тях уникален като еднорог на чаено парти. Всички знаем, че астрологията не е точна наука, но със сигурност е космическа комедия 🌟😂✨ 

Така че, затегнете коланите и се отправяме на забавно пътешествие из лудите приключения на зодиака, докато изследваме най-странните недостатъци, с които е известен всеки знак. 

Независимо дали си скептичен Скорпион, или отдаден Козирог, нека се посмеем на собствените си недостатъци 😁

Овен (21 март - 19 април)

Овенът може да бъде упорит като... овен и да се впуска с главата напред в ситуации, без да мисли. Хората, родени под този знак владеят изкуството да започват проекти, но често забравят да ги довършат, оставяйки след себе си следи от половинчати идеи.

Телец (20 април - 20 май)

Телците са известни с любовта си към комфорта и лукса. Те са толкова влюбени в удобствата, че дори можете да хванете да прегръщат любимите си лакомства в леглото. Netflix и вкусно хапване, кой е на линия?

Близнаци (21 май - 20 юни)

Близнаците са склонни да бъдат малко двулични, но не в онзи лош смисъл. Те са също толкова склонни да се съгласят с вас, колкото и да не се съгласят с вас пет минути по-късно. Сякаш имат космически бутон за нулиране на мненията си.

Рак (21 юни - 22 юли)

Раците са известни с това, че са емоционални, но в подхода си могат да бъдат малко като... раци. Когато са разстроени, те се затварят в черупката си и могат да останат там доста дълго време. Може да се наложи да ги търсите, за да ги откриете.

Лъв (23 юли - 22 август)

Лъвовете могат да търсят внимание като котка, която гони лазерна показалка. Те очакват светлината на прожекторите да ги следва, където и да отидат. Ако пък това не се случи, те просто създават своя собствена сцена с прожектори с импровизиран танц.

Дева (23 август - 22 септември)

Перфекционизмът на Девите не познава граници. Те са от хората, които могат да прекарат часове в опити да подредят перфектно книгите на рафта. Ако Девата беше супергерой, нейната сила щеше да бъде "Човек с ОКР (обсесивно-компулсивно разстройство)".

Везни (23 септември - 22 октомври)

Везните са склонни към нерешителност. Те могат да прекарат часове в опити да изберат ресторант, но накрая да се върнат там, откъдето са тръгнали. Те са причината да бъде измислен терминът "hangry" - ядосан съм, защото съм гладен.

Скорпион (23 октомври - 21 ноември)

Скорпионите са потайни като магьосник с шапката си. Те държат емоциите и мислите си заключени по-плътно от сандък със съкровища. Успех в опитите да ги накарате да разкажат всичко!

Стрелец (22 ноември - 21 декември)

Стрелците са известни с любовта си към приключенията, но техният недостатък е, че често поемат рискове, без да мислят за последствията. Те може би са единствените хора, които ще донесат тояга на курс по ходене по въже.

Козирог (22 декември - 19 януари)

Козирозите могат да бъдат малко работохолици. Те са толкова отдадени на работата си, че са известни с това, че насрочват срещи за обяд на интервали от пет минути. Ефективност, ефективност, ефективност!

Водолей (20 януари - 18 февруари)

Водолеите могат да бъдат малко откъснати от реалността и често да живеят в свой собствен свят. Те са тези, които носят книга по квантова физика на коктейл, а после се чудят защо никой не иска да обсъжда черните дупки.

Риби (19 февруари - 20 март)

Рибите могат да бъдат невероятно мечтателни до степен, в която забравят за практичните детайли на живота. Те са тези, които ще планират пикник на плажа под проливния дъжд, защото са били твърде потънали в собствената си романтична фантазия.

Астрологията те влече? Виж още:

Сякаш виждат бъдещето: Петте най-прозорливи и интуитивни зодии

Подкрепящи и любвеобилни: Топ 4 на най-ориентираните към семейството зодии

Сексът и зодиите: Какво те прави толкова добра в леглото... според хороскопа

Толкова луда любов, че ни кара да ревнуваме: 5 двойки зодиакални знаци, които имат най-дълбока връзка

Чисто ли е сърцето им? Пет зодиакални знака с труден характер

Винаги ще се отзоват, ако имаш нужда от тях: Те са най-отзивчивите зодии

Кажи ми зодията си и ще разбереш кой герой от "Mortal Kombat" си

Най-стиснатите зодии: Тези три знака са най-големите скъперници в зодиака

Коментирай »
Още по темата
Да се посмеем: Как всяка зодия украсява дома си за Коледа Да се посмеем: Как всяка зодия украсява дома си за Коледа
Екстравагантни, загадъчни, състезателни: Как 12-те зодии празнуват Коледа Екстравагантни, загадъчни, състезателни: Как 12-те зодии празнуват Коледа
Препоръчваме още
Как да предпазим боядисаната коса от жегите Как да предпазим боядисаната коса от жегите
„Амок и други новели“ от Стефан Цвайг, том II (предложение за четене) „Амок и други новели“ от Стефан Цвайг, том II (предложение за четене)
Кажи ми зодията си и ще ти разкрия кой е идеалният мъж за теб 💕 Кажи ми зодията си и ще ти разкрия кой е идеалният мъж за теб 💕
Чувстваш, че си на кръстопът? Това може би е най-доброто нещо, което някога ти се е случвало (ето защо) Чувстваш, че си на кръстопът? Това може би е най-доброто нещо, което някога ти се е случвало (ето защо)
„Непоисканите съвети на Вира Уонг за убийци“ вдъхновява предстоящ сериал на Опра (предложение за четене) „Непоисканите съвети на Вира Уонг за убийци“ вдъхновява предстоящ сериал на Опра (предложение за четене)
HPV ваксината - единствената, регистрирана срещу раково заболяване HPV ваксината - единствената, регистрирана срещу раково заболяване
Какъв е идеалният брой любовници Какъв е идеалният брой любовници
ТЕСТ: Каква ще е твоята собствена модна линия? ТЕСТ: Каква ще е твоята собствена модна линия?
Строго наказваните деца са по-склонни да развият психични проблеми Строго наказваните деца са по-склонни да развият психични проблеми
Най-вероятно е да срещнеш любовта в... Най-вероятно е да срещнеш любовта в...
Шведски изследовател търси отговора на въпроса „Какъв е смисълът?“ (предложение за четене) Шведски изследовател търси отговора на въпроса „Какъв е смисълът?“ (предложение за четене)
ТЕСТ: Добър приятел ли си? ТЕСТ: Добър приятел ли си?
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби