Да се посмеем: Как всяка зодия украсява дома си за Коледа

12-те зодиакални знака започват да творят 🎄

14 декември 2023
Да се посмеем: Как всяка зодия украсява дома си за Коледа

©svetikd from Getty Images Signature via Canva.com

Докато празничният сезон блести и примигва пред очите ни, 12-те зодиакални знака изтупват праха от коледните играчки и започват да творят. От авантюристичните светлинни дисплеи на Овена до мечтателните зимни чудеса на Рибите - всеки астрологичен авантюрист добавя своя уникален талант към веселото платно на коледната украса.

Екстравагантни, загадъчни, състезателни: Как 12-те зодии празнуват Коледа

Представете си тази сцена: Овен, който води весело шествие от помощници на Дядо Коледа, за да издигне най-дръзкото светлинно шоу в квартала, докато Телецът украсява дома си с пищно великолепие, подходящо за юлски крал или кралица. Докато Близнаците се колебаят между дузина стилове на украса, а Лъвът изработва връх за елхата, който може да съперничи на Северната звезда, всеки знак организира празнична симфония, която отразява техните личностни характеристики.

Как украсява за Коледа всяка зодия? Качвайте се на шейната, потегляме на небесна обиколка из причудливия и щур свят на празничния декор на зодиите!

🎄 Овен 🎄

Овните ще превърнат дома си в празнично бойно поле, като нанижат светлини с военна прецизност и окачат имел като стратегическо оръжие. Ще откриете коледна табела, но по-вероятно е на нея да пише "Никакви лигавщини!".

🎄 Телец 🎄

Телците ще създадат коледна страна на чудесата направо като от луксозно списание. Тяхната украса ще излъчва разкош, в комплект с елха, която изглежда като излязла направо от студиото на елитен дизайнер.

🎄 Близнаци 🎄

Близнаците ще имат елха, украсена с най-различни еклектични орнаменти, всеки от които разказва различна история. Може да забележите Дядо Коледа, облечен като каубой, в непосредствена близост до космически кораб 😲.

🎄 Рак 🎄

Домът на Рака ще прилича на уютна коледна прегръдка. Раците ще имат навсякъде блещукащи лампички, меки одеяла, постлани върху столовете, и вероятно къщата им ще мирише на фабрика за сладкиши.

🎄 Лъв 🎄

Лъвовете ще превърнат коледната си украса в бродуейска постановка с екстравагантни теми, блестящи лампички и елха, която може би ще засенчи тази пред Рокфелер център.

🎄 Дева 🎄

Всяка украса в дома на Девата ще бъде старателно поставена, изправена и цветово координирана. Няма да откриете нито един орнамент, който да не е наред в техния съвършено симетричен празничен рай.

🎄 Везни 🎄

Везните ще имат коледна обстановка, достойна за Pinterest, с изискана и елегантна украса. Домът им ще изглежда така, сякаш е подреден от професионален интериорен дизайнер.

🎄 Скорпион 🎄

Скорпионите ще заложат на тъмната и мистериозна атмосфера. Черни орнаменти, елха, която сякаш принадлежи на обитавана от духове гора, и свещи, хвърлящи зловещи сенки - това е Коледа с нотка на среднощна интрига.

🎄 Стрелец 🎄

Украсата им ще отразява любовта им към приключенията. Може да видите дърво, украсено със сувенири от пътувания, или венец, направен от туристическа екипировка.

🎄 Козирог 🎄

Козирозите ще имат старателно организирана и ефективна коледна украса. Украсата им вероятно ще следва строга тема и вероятно ще имат подробен график за бързото сваляне на всичко на 26 декември.

🎄 Водолей 🎄

Водолеите ще заложат на нетрадиционна украса, като например елха от рециклирани материали или светлинна демонстрация "Направи си сам", захранвана със слънчева енергия.

🎄 Риби 🎄

Домът им ще изглежда и ще се усеща като вълшебен коледен сън. Очаквайте причудливи декорации, приказни лампички във всяко кътче и може би дори ръчно изработена колекция от снежни глобуси.

Коментирай »
Още по темата
Горчивата истина, която всяка зодия не иска да чуе (но дълбоко в себе си знае, че е вярна) Горчивата истина, която всяка зодия не иска да чуе (но дълбоко в себе си знае, че е вярна)
Говориш ли езика на любовта? Как обича всяка от 12-те зодии 💖 Говориш ли езика на любовта? Как обича всяка от 12-те зодии 💖
Кажи ми зодията си и ще ти разкрия кой албум на Тейлър Суифт си! Кажи ми зодията си и ще ти разкрия кой албум на Тейлър Суифт си!
Как всяка зодия посреща новата година Как всяка зодия посреща новата година
Екстравагантни, загадъчни, състезателни: Как 12-те зодии празнуват Коледа Екстравагантни, загадъчни, състезателни: Как 12-те зодии празнуват Коледа
Коледната елха - символ на живота и победата на светлината над мрака Коледната елха - символ на живота и победата на светлината над мрака
Да се посмеем: Кои са най-големите недостатъци на всяка зодии Да се посмеем: Кои са най-големите недостатъци на всяка зодии
Сякаш виждат бъдещето: Петте най-прозорливи и интуитивни зодии Сякаш виждат бъдещето: Петте най-прозорливи и интуитивни зодии
Препоръчваме още
Диетата Саут Бийч – за истински ценители на здравословната храна Диетата Саут Бийч – за истински ценители на здравословната храна
Най-вероятно е да срещнеш любовта в... Най-вероятно е да срещнеш любовта в...
Златна селекция „Нови и избрани разкази“ от майстора на хумора и сатирата Алек Попов (предложение за четене) Златна селекция „Нови и избрани разкази“ от майстора на хумора и сатирата Алек Попов (предложение за четене)
Отбелязваме Деня на спонтанните актове на доброта 💝 Отбелязваме Деня на спонтанните актове на доброта 💝
Без срам и вина: Как да разпознаем и преборим следродилната депресия Без срам и вина: Как да разпознаем и преборим следродилната депресия
„Крясъкът на орела“ ни отвежда на пътешествие в далечния север на Швеция и в дебрите на човешката душа (предложение за четене) „Крясъкът на орела“ ни отвежда на пътешествие в далечния север на Швеция и в дебрите на човешката душа (предложение за четене)
От любов към книгите: „Читателският дневник“ на Теди Богданова, който вкарва ред в хаоса на книгоманите От любов към книгите: „Читателският дневник“ на Теди Богданова, който вкарва ред в хаоса на книгоманите
Магията започва „Десет минутки преди сън“ с детските книжки „Малкият еднорог“ и „Малката русалка“ (предложение за четене) Магията започва „Десет минутки преди сън“ с детските книжки „Малкият еднорог“ и „Малката русалка“ (предложение за четене)
Ретрограден Нептун в Риби – време е да се обърнем към миналото Ретрограден Нептун в Риби – време е да се обърнем към миналото
7 причини да се целуваме повече 7 причини да се целуваме повече
Аеробни и анаеробни упражнения: Как да направим тренировките си по-ефективни и кой е по-добрият начин за отслабване Аеробни и анаеробни упражнения: Как да направим тренировките си по-ефективни и кой е по-добрият начин за отслабване
ТЕСТ: Изкусен сваляч ли е любимият ти? ТЕСТ: Изкусен сваляч ли е любимият ти?
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби