снимка: morguefile.com 

Само няколко дни до рождество Христово и Дядо Коледа се е настанил в бърлогата си, където е решил да се отпусне за известно време. Това разбираме от сайта northpole.com. В момента той е поставен пред дилемата дали му се гледа някой от любимите коледни филми или предпочита да слуша специално приготвения си музикален диск, или пък може би да прочете интересна коледна история.

Главният елф Бърт споделя «Много сме заети в цеха. Всяка седмица правим по две различни играчки. Тази седмица сме на плюшени играчки и влакчета». На сайта northpole.com  можете да прочетете история за всяка една от тях. Достатъчно е да щракнете върху играчката на работната маса, или да кликнете на картинката по-долу. Можете дори да оцветите картинка в историята.

На сайта има и виртуална поща, в която можете да пишете до добрия старец. Дядо Коледа наистина обича да получава писма, в които всички споделят как са прекарали изминалата година и доколко са били добри или лоши. Дядо Коледа би искал да получи писмо и от теб, споделя Биф – елфът, който отговаря за пощата. Всичко, което трябва да направите е да щракнете върху мастилницата на бюрото и да напишете своето писмо до Дядо Коледа. Той пък ще ви отговори до три дни, защото е затрупан с работа.

Преди всичко обаче дядо Коледа е зает с нелеката задача да довърши списъка с послушните и непослушните деца. Да му пожелаем успех и да се надяваме, че и ние ще сме в списъка с подаръците тази Коледа :)  

 

 

Коментирай >