снимка: pixabay.com 

За представителите на зодия Рак храната трябва да бъде не просто отлична, а перфектна. Те са педанти, особено щом става въпрос за десерти.

Те не обичат да ядат сами, така че добрата компания и развлечението с техните гости е само в плюс за доброто настроение и хармония на раците.

Тъй като за Раците сладкото е на почит, foodpanda класира любимите им десерти.

Шоколадова торта - една хапка от шоколадовото изкушение може да оправи настроението на всеки Рак. Чрез любовта си към тортата те изразяват своята чувственост и страст.

via GIPHY

Брауни - Раците обожават богатия и ароматен вкус на браунито. Колкото и да е калорично, какъвто и режим на хранене да спазват, то този десерт е тяхната най-голяма слабост.

Пудинг - независимо дали е шоколадов или плодов, пудингът е един от най-консумираните десерти сред представителите на зодия Рак.

via GIPHY

Черен шоколад - Раците са фенове на горчивия шоколад, така че колкото по-голям е процентът на какао, толкова по-доволни ще бъдат те ;)

Пъпеш- това е любимият плод на представителите на зодия Рак. Десертите с пъпеш или просто добре охладените,вкусни парчета са сред най-предпочитаните изкушения за лятото.

И още от любимите храни на зодиите:

Храните, които трябва да избягваме според зодията

Най-скъпите десерти в света

Любимите десерти на зодия Телец

Коментирай >