Интелигентни или дългокраки жени предпочитат мъжете?

Умните жени – едни гърди напред

Интелигентни или дългокраки жени предпочитат мъжете?

снимки: morguefile.com 

Нова теория показа, че интелигентността е много по-ценено качество от добрия външен вид при избора на бъдеща съпруга, пише БГНЕС.

Водещи учени в сферата на еволюцията и биологията успели да проучат мъжкия мозък и установили, че когато дойде време за сериозна връзка, силният пол търси интелигентност пред големи гърди и дълги крака

Жената, на която той не може да устои 

Водещият автор на изследването професор Дейвид Бейнбридж от университета Кеймбридж обясни това с факта, че научно доказано умните жени са по-отговорни майки, пише "Дейли мейл". 

С какво тя е по-добра от теб? 

Сантиметрите и обиколките спират да бъдат от значение, но въпреки това симетричните черти и здравият вид говорят за стабилни гени, което също привлича мъжете подсъзнателно. 

Коментирай »
Още по темата
Високите токчета са опасни...вкъщи Високите токчета са опасни...вкъщи
1/3 от мъжете биха се оженили без любов, стига жената да е „добра съпруга“ 1/3 от мъжете биха се оженили без любов, стига жената да е „добра съпруга“
Мъжете се страхуват от силните жени Мъжете се страхуват от силните жени
Жените имаме нужда от съпернички Жените имаме нужда от съпернички
Препоръчваме още
„Евангелие от Афраний“ - свещената история през детективския поглед на един агностик (предложение за четене) „Евангелие от Афраний“ - свещената история през детективския поглед на един агностик (предложение за четене)
Кога ставаш "досадното гадже"? Кога ставаш "досадното гадже"?
Как стигнахме дотук и накъде отиваме: 32 „Дигитални истории“ от Георги Караманев за бъдещето на технологиите (предложение за четене) Как стигнахме дотук и накъде отиваме: 32 „Дигитални истории“ от Георги Караманев за бъдещето на технологиите (предложение за четене)
Пет неща, които ще го откажат от теб Пет неща, които ще го откажат от теб
Какво би станало без високосен ден Какво би станало без високосен ден
Седем сигурни начина да убиеш страстта Седем сигурни начина да убиеш страстта
Любимите десерти на зодия Овен Любимите десерти на зодия Овен
Мъжете се харесват такива, каквито са. А жените нямат нищо против мъж с "тяло на татенце" Мъжете се харесват такива, каквито са. А жените нямат нищо против мъж с "тяло на татенце"
Синът на змей се бори със злото на Долната земя в „Кало Змея 2. Чудовища като мен” от Милен Хальов (предложение за четене) Синът на змей се бори със злото на Долната земя в „Кало Змея 2. Чудовища като мен” от Милен Хальов (предложение за четене)
Предложение за четене: „Офицер и шпионин“ от Робърт Харис Предложение за четене: „Офицер и шпионин“ от Робърт Харис
30 умения, които да усвоиш през 30-те 30 умения, които да усвоиш през 30-те
Приказен криминален роман за деца: „Изчезналата звезда“ от Ленка Бродецка (предложение за четене) Приказен криминален роман за деца: „Изчезналата звезда“ от Ленка Бродецка (предложение за четене)
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби