снимки: sxc.hu

Тази година си сама за Деня на влюбените или просто не харесваш празника, в който засвидетелстваш любовта към половинката си само един ден в годината, или ти се повръща от всичките розови сърца на клечки по витрините, или просто не ти е любовно...Без значение от причината, не е чак толкова лошо да не харесваш Свети Валентин. Хубавото на Деня на влюбените е, че не е задължително да го празнуваш. Защото можеш да избереш да празнуваш другия празник. Ето няколко причини да избереш виното пред любовта:

От виното те боли главата, но минава с хапче. Ако имаше хапче за любов, може би щяха да са равностойни. Но няма...

Виното няма да ти изневери. За разлика от половинката ти, виното ще ти бъде винаги вярно, няма да ти разбие сърцето или да предпочете друга жена пред теб :)

Виното можеш да си го купиш в магазина. Любовта на живота си - не. Особено, ако е несподелена. Не можеш да платиш 10 лева на мъжа, в който си влюбена от години и той да бъде твой до последната капка. За сметка на това, виното - можеш.

Виното ти завърта главата, но за разлика от любовта - на сутринта ти е минало. И от двете не можеш да разсъждаваш трезво, падат ти задръжките, държиш се сякаш си друг човек и на финала обикновено има сълзи. Разликата е във времето, в което ти действат. Виното има същите странични ефекти, но минават по-бързо.

Виното можеш да го споделиш с приятелките си. Мъжът на живота си - не. Или поне няма как да избегнеш последствията при такова нещо. Ако приятелките ти пият от твоето вино, това няма да е предателство. За мъжа - не можем да кажем същото ;) 

Коментирай >