снимка: Karolina GrabowskaPixabay 

Няма нищо драматично да си сама на Свети Валентин. Предлагаме ти няколко ползи от това в Деня на влюбените, ти да не си влюбена...

Няма да купуваш подаръци. За голяма част от двойките, това е най-напрягащото чувство покрай този празник. Всички купуват подарък за любимия, а понякога ти просто не искаш, не можеш, не знаеш какво да купиш или не си в настроение за подаръци. Повече от половината млади двойки в ново изследване споделят, че не харесват Свети Валентин, заради напрежението от избора на най-подходящия подарък по повода. Дали да е нещо лигаво и розово, дали да е нещо практично и изтъркано, колко да струва, дали ще успееш да изненадаш приятеля си с нещо, което харесва...все въпроси, които ти няма да си задаваш днес.

Няма да организираш романтична вечер. Това е другото "задължение", което отчайва влюбените двойки. Цялото напрежение от това да се организира подходящата вечер, така че да е на ниво. На ресторант ли да бъдете или на вечеря на свещи вкъщи, или да отидете на кино, или да пътувате някъде само двамата...Все въпроси, на които някой трябва да отговори. А ако той не предложи нищо, ако не купи подарък, това означава ли, че не ме обича...? Не се ли чувстваш сега по-добре, че не се налага да мислиш за всички тези неща :)

Можеш да се насладиш на Трофон Зарезан...с приятелки например. Не ти ли е омръзнало да трябва да се настройваш празнично и да избираш кой от двата празника да почетеш. Как да си на романтичната вечеря с приятеля си и в същото време и на женско събиране с много вино? Тази дилема вече не стои пред теб. А ние ти пожелаваме весел празник и наздраве :) 

Коментирай >