Какво казва за нас денят от седмицата, в който сме родени    

Денят, в който сме родени, ни носи част от енергията на планетата, която управлява съответния ден

Photo credit: Venera.bg 

Всеки ден от седмицата се управлява от определена планета. Така денят, в който сме родени, ни носи част от енергията на дадената планета. Това разказва астрологът Ники Момчева.

Тя разкрива накратко каква енергия ни носи определената планета, която управлява всеки един от седемте дни. Провери какво казва за теб денят ти на раждане.     

Понеделник – Луна   

Родените в деня на Луната са също като нея – променливи, чувствителни и семейно насочени. Обичат да мечтаят и имат голямо въображение.

Вторник – Марс

Ако сте родени във вторник, вие носите чертите на войнствения Марс - пълни сте с енергия и имате нужда от много движение, активност и обичате промяната.

Сряда – Меркурий

Сряда е денят на посредника на боговете Хермес – Меркурий. Него го свързваме с ума, мисълта му тече бързо и е надарен с много знания и мъдрост.

Четвъртък – Юпитер

Четвъртък е денят на Юпитер. Ако сте родени тогава вие сте приключенци и обичате да пътувате и изследвате нови земи, култури. Обичате да учите и постоянно да разширявате мирогледа си.

Петък – Венера

Петък е денят на богинята на красотата – Афродита. Хората родени в този ден са естети, обичат красотата и са творчески натури.

Събота – Сатурн

Събота е денят на бог Кронос – Сатурн. Ако сте родени в събота, вие сте справедливи, успешни и насочени към властта. Изкачвате с лекота стълбицата на кариерното развитие.

Неделя – Слънце

Неделя е за слънчевите хора, които блестят и ни озаряват със своята енергия. Те притежават лидерски качества и също като родените в събота, се развиват успешно в кариерата. 

Личен архив

Ники Момчева е астролог по призвание, завършила е обучение в школата към Съюза на българските астролози “Иван Станчев”. Изучавала е още кармична астрология, медицинска астрология и психосоматика. Ники продължава задълбочено да черпи нови познания в астропсихологията, нумерoлогията, медицинската астрология и холистичното лечение, както и кристало-терапията. Ако искате да научите повече за работата ѝ, интересувате се от годишен хороскоп или искате да разберете как ще ви повлияят всички големи астрологични промени, можете да се свържете с Ники Момчева във Фейсбук страницата ѝ и в сайта astroguidebynm.com.

Коментирай »
Сексът и зодиите: Какво те прави толкова добра в леглото... според хороскопа
Четири зодии, които винаги превръщат приятелството във връзка
Щастието не е трудно, трябва само да послушаш сърцето си: Историята на Ники Момчева за пътя към звездите  
Последни теми от форума
виж всички
Препоръчваме още
Как да избегнем лошия дъх от хапването на чесън
Синдромът на „грозното пате“
Тъга, паника, тревожност… ПМС или предменструално дисфорично разстройство
Синът на змей се бори със злото на Долната земя в „Кало Змея 2. Чудовища като мен” от Милен Хальов (предложение за четене)
Ах, тези клюки! Защо го правим и кой клюкарства повече – жените или мъжете?
Как да носим тесни панталони - пет стилни комбинации
Откъс от „Епидемиите. Истински опасности и фалшиви тревоги“
Най-добрите градове за кулинарен туризъм
Които си приличат, се привличат
Садомазохистичният секс - полезен за здравето?
Пет лесни начина да заговориш непознат (за начинаещи)
ТЕСТ: Кисела, сладка или екзотична: Кой плод си?
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби