Какво казва за нас денят от седмицата, в който сме родени    

Денят, в който сме родени, ни носи част от енергията на планетата, която управлява съответния ден

Какво казва за нас денят от седмицата, в който сме родени    

Photo via Canva.com

Всеки ден от седмицата се управлява от определена планета. Така денят, в който сме родени, ни носи част от енергията на дадената планета. Това разказва астрологът Ники Момчева.

Тя разкрива накратко каква енергия ни носи определената планета, която управлява всеки един от седемте дни. Провери какво казва за теб денят ти на раждане.     

Понеделник – Луна   

Родените в деня на Луната са също като нея – променливи, чувствителни и семейно насочени. Обичат да мечтаят и имат голямо въображение.

Вторник – Марс

Ако сте родени във вторник, вие носите чертите на войнствения Марс - пълни сте с енергия и имате нужда от много движение, активност и обичате промяната.

Сряда – Меркурий

Сряда е денят на посредника на боговете Хермес – Меркурий. Него го свързваме с ума, мисълта му тече бързо и е надарен с много знания и мъдрост.

Четвъртък – Юпитер

Четвъртък е денят на Юпитер. Ако сте родени тогава вие сте приключенци и обичате да пътувате и изследвате нови земи, култури. Обичате да учите и постоянно да разширявате мирогледа си.

Петък – Венера

Петък е денят на богинята на красотата – Афродита. Хората родени в този ден са естети, обичат красотата и са творчески натури.

Събота – Сатурн

Събота е денят на бог Кронос – Сатурн. Ако сте родени в събота, вие сте справедливи, успешни и насочени към властта. Изкачвате с лекота стълбицата на кариерното развитие.

Неделя – Слънце

Неделя е за слънчевите хора, които блестят и ни озаряват със своята енергия. Те притежават лидерски качества и също като родените в събота, се развиват успешно в кариерата. 

Личен архив

Ники Момчева е астролог по призвание, завършила е обучение в школата към Съюза на българските астролози “Иван Станчев”. Изучавала е още кармична астрология, медицинска астрология и психосоматика. Ники продължава задълбочено да черпи нови познания в астропсихологията, нумерoлогията, медицинската астрология и холистичното лечение, както и кристало-терапията. Ако искате да научите повече за работата ѝ, интересувате се от годишен хороскоп или искате да разберете как ще ви повлияят всички големи астрологични промени, можете да се свържете с Ники Момчева във Фейсбук страницата ѝ и в сайта astroguidebynm.com.

Коментирай »
Още по темата
Месечен хороскоп за ноември: Време за промени, приключения и баланс във връзките   Месечен хороскоп за ноември: Време за промени, приключения и баланс във връзките  
Пълнолуние и затъмнение в Телец ни вадят от зоната на комфорт – време е за промени   Пълнолуние и затъмнение в Телец ни вадят от зоната на комфорт – време е за промени  
Сексът и зодиите: Какво те прави толкова добра в леглото... според хороскопа Сексът и зодиите: Какво те прави толкова добра в леглото... според хороскопа
Четири зодии, които винаги превръщат приятелството във връзка Четири зодии, които винаги превръщат приятелството във връзка
Щастието не е трудно, трябва само да послушаш сърцето си: Историята на Ники Момчева за пътя към звездите   Щастието не е трудно, трябва само да послушаш сърцето си: Историята на Ники Момчева за пътя към звездите  
Препоръчваме още
Синдромът на разбитото сърце е реален: Какви рискове носи за дамите и как да преодоляваме стреса Синдромът на разбитото сърце е реален: Какви рискове носи за дамите и как да преодоляваме стреса
"Как да възпитаваме момчета" от Стив Бидълф (предложение за четене) "Как да възпитаваме момчета" от Стив Бидълф (предложение за четене)
ТЕСТ: Какво е нивото ти на стрес? ТЕСТ: Какво е нивото ти на стрес?
Как да спреш да бъдеш „грозната приятелка“ Как да спреш да бъдеш „грозната приятелка“
Един от най-вдъхновяващите монолози в световната литература: „Дуински елегии“ от Райнер Мария Рилке (предложение за четене) Един от най-вдъхновяващите монолози в световната литература: „Дуински елегии“ от Райнер Мария Рилке (предложение за четене)
Паста срещу нудълси: Да открием разликите Паста срещу нудълси: Да открием разликите
13 признака, че си много силна личност 13 признака, че си много силна личност
5 доказателства, че си работохолик 5 доказателства, че си работохолик
По това ще ги познаете: 13 отличителни черти на интелигентните хора По това ще ги познаете: 13 отличителни черти на интелигентните хора
Шест суеверия, свързани с храни и напитки Шест суеверия, свързани с храни и напитки
Eдна по-различна история за обречения град Помпей: „Леговище на вълчици“ от Елоди Харпър Eдна по-различна история за обречения град Помпей: „Леговище на вълчици“ от Елоди Харпър
Една по-различна идея за пиле с ориз и зеленчуци (и една тайна съставка в рецептата) Една по-различна идея за пиле с ориз и зеленчуци (и една тайна съставка в рецептата)
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби