Месечен хороскоп за ноември: Време за промени, приключения и баланс във връзките  

Какво ни очаква по периоди и в кои области е добре да влагаме време и усилия?

1 ноември 2023

©Neirfy via Canva.com 

Ноември започва със силна Скорпионска енергия, тъй като Слънцето е в този знак до 22 ноември. В Скорпион са и Меркурий – до 10 ноември и Марс – до 24 ноември. Това съобщава астрологът Ники Момчева в астрологичната си прогноза за месеца. Тя съветва да се възползваме максимално от мощната енергия на Скорпион, като бъдем активни и променим всичко, което не ни харесва. Скорпион е знакът на трансформацията, така че време е да се откажем от старите ситуации и модели на поведение, които ни свързват с миналото и блокират пътя към бъдещето. 

✨Още първата седмица на месеца имаме задвижване на енергията, отчита още астрологът. От 4 ноември планетата Сатурн приключва ретроградното си движение, но около четири дни е в стационарна фаза, така че първите резултати ще можем да видим след 8 ноември. От 5 ноември пък излизаме и от коридора на затъмненията, който ни донесе толкова много емоции, но и важни истини, казва още Момчева. 

✨От 8 ноември планетата на любовта – Венера, навлиза в знак Везни „на трон“, тоест в най-силната си позиция. Това означава, че ще можем да намерим баланс при настоящите обстоятелства и да усетим положителното отражение във взаимоотношенията си. Транзитът на Венера продължава до 4 декември. 

✨На 10 ноември пък планетата на комуникацията Меркурий навлиза в позитивния знак Стрелец, но веднага образува негативен аспект със Сатурн, така че може да донесе конфликти или ограничения, предупреждава специалистът. 

✨На 13 ноември ни очаква Новолуние в Скорпион, което ще е съвпад с Марс в Скорпион и опозиция с ретроградния Уран. Всичко това означава, че Новолунието ще е едно трансформиращо и ще може да поставим началото на положителни промени, макар и да има елемент на изненада заради Уран.  

✨На 22 ноември Слънцето навлиза в знак Стрелец и ще ни донесе заряд, лекота и приключения, казва Момчева. Това е знакът, свързан с разширяването на мирогледа и философията, така че ще можем да видим една друга перспектива, като това, че всяка криза носи не само проблеми, но и нови възможности. А на 24 ноември войнственият Марс навлиза в знак Стрелец до 4 януари 2024, което ще засили още леката и приятна енергия на знака.

✨Приключваме месеца с Пълнолуние на 27 ноември в знак Близнаци, така че ще можем да видим резултати от работата ни през последните месеци. Темите ще бъдат свързани с общуване, комуникация, хората ни от близкото обкръжение, пътувания. Вселената ни подкрепя, но и подсказва, че е време да забавим темпото, да погледнем назад и да анализираме отново думите и действията си. Това отчита още астрологът и пожелава прекрасен месец.  

Личен архив

Ники Момчева е астролог по призвание, завършила е обучение в школата към Съюза на българските астролози “Иван Станчев”. Изучавала е още кармична астрология, медицинска астрология и психосоматика. Ники продължава задълбочено да черпи нови познания в астропсихологията, нумерoлогията, медицинската астрология и холистичното лечение, както и кристало-терапията. Ако искате да научите повече за работата ѝ, интересувате се от годишен хороскоп или искате да разберете как ще ви повлияят всички големи астрологични промени, можете да се свържете с Ники Момчева във Фейсбук страницата ѝ и в сайта astroguidebynm.com.

Коментирай »
Още по темата
Пълнолуние в Близнаци – време е да сменим посоката
Марс в Стрелец ни носи нови приключения, пътешествия и адреналин
Слънце в Стрелец: За какво е подходящ периодът  
Новолуние в Скорпион – време за желания
Мека, нежна и деликатна Венера във Везни: Време да изследваме отношенията си и да се отдадем на романтика
Всичко или нищо: Марс в Скорпион до 24 ноември
Уран в Телец ни шокира и разчиства пътя ни за нещо по-добро
Какво казва за нас денят от седмицата, в който сме родени    
Последни теми от форума
виж всички
Препоръчваме още
Майли Сайръс и Дуа Липа – очаквано добра комбинация (ВИДЕО)
Топ 100 на най-добрите традиционни храни по света
Предложение за четене: „Кари Мора“ на Томас Харис няма да ви остави да спите, нито да се храните
Бебешки говор? Майките делфини променят тона си, когато се обръщат към малките си
Човекът зад музиката: „Боб Марли: One Love“ (кино предложение)
Съвети за успешно отслабване от Холивуд: Треньорът на Дженифър Гарнър
7 начина да се чувстваш добре в кожата си
За мъжете и изневярата
7 абсурдни суеверия, свързани с храни и напитки
Не тичай след него
Постенето само 8 дни годишно засилва имунитета
Вече има лифтинг и за колене
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби