Марс в Стрелец ни носи нови приключения, пътешествия и адреналин

Астрологът Ники Момчева разкрива за какво е подходящ периодът, през който Марс ще бъде в Стрелец

23 ноември 2023

©by nambitomo from Getty Images via Canva.com

 

На 24 ноември планетата на активността и движението навлиза в огнения Стрелец и ще остане там до 5 януари 2024 година.

✨Марс е планетата, която ни кара да вървим смело напред, да действаме и да поемаме инициативност, разкрива астрологът Ники Момчева. Марс е воинът вътре в нас, а според това къде е разположен в наталната ни карта показва начините, по които ще реализираме себе си. Планетата на движението ни дава стремеж, сила и средства за изява и реализация.

✨До скоро Марс беше в дълбоко емоционалния и тайнствен Скорпион и ни накара да задълбаем в себе си, да се изправим пред страховете си. Това беше период на освобождаване и трансформация от мисли, модели на поведение, от хора. Сега идва период, в който е време да се настроим за повече забавления, пътешествия и позитивни емоции, казва астрологът.

✨Марс в Стрелец е авантюристично настроен и обича свободата, така че време е да се впускаме в нови приключения и да планираме интересни пътувания. Тук Марс може да се пали бързо и е доста експресивен, в същото време, ако му стане скучно бързо губи интерес. През този период ще бъдем любопитни, ще искаме да се предизвикваме и да учим нови неща, да разширяваме мирогледа си. Най-хубавото е че ще може да виждаме позитивното и в ситуации, които не са били точно по план.

✨Този период ни предизвиква да излезем от нормалното си ежедневие и да се отдадем на нови изживявания, да открием нови места, да общуваме повече и да правим това, което ни вдигат адреналина. Идеален момент да излезем от зоната си на комфорт, посочва Момчева. Марс в Стрелец е дързък, открит и честен, дори твърде прям за някои хора и за него винаги истината е най-важна.

✨До 26 ноември Марс е в нехармоничен аспект със Сатурн. Затова специалистът съветва да не поемаме рискове и да не избухваме в този период, защото само ще се разочароваме. Вместо това е добре да правим това, което ни зарежда. 

Слънце в Стрелец: За какво е подходящ периодът

✨Слънцето също се намира в Стрелец и е време за повече приятни занимания, но не се насилвайте, ако трябва си почивайте през тези дни, казва още астрологът. В края на декември – около 28, Марс ще е и в нехармоничен аспект с Нептун. Това е момент, в който да следваме интуицията си и да не позволяваме на нищо да ни заблуди.  

Личен архив

Ники Момчева е астролог по призвание, завършила е обучение в школата към Съюза на българските астролози “Иван Станчев”. Изучавала е още кармична астрология, медицинска астрология и психосоматика. Ники продължава задълбочено да черпи нови познания в астропсихологията, нумерoлогията, медицинската астрология и холистичното лечение, както и кристало-терапията. Ако искате да научите повече за работата ѝ, интересувате се от годишен хороскоп или искате да разберете как ще ви повлияят всички големи астрологични промени, можете да се свържете с Ники Момчева във Фейсбук страницата ѝ и в сайта astroguidebynm.com.

Коментирай »
Още по темата
Тайните на астрологията: Разбери коя планета те управлява и ще научиш нещо за себе си  
Месечен хороскоп за ноември: Време за промени, приключения и баланс във връзките  
Да разбием митовете за зодиите: Какво е асцендент и как Слънцето и Луната ни влияят
Препоръчваме още
ТЕСТ: Страхове, мании и комплекси: Какво те измъчва най-много?
„По здрач“ – емоционалната изповед на Антони Делон (предложение за четене)
Романтиците са най-досадни във Facebook, следват ги фитнес маниаците
Откъс от „Всичко, което съм“ - разтърсващата история на Деми Мур
Кога ставаш "досадното гадже"?
„Между полетата на страницата“ от Елена Феранте (предложение за четене)
„Зелен е…“ от прочутия словашки писател и майстор на иронията Павел Виликовски (предложение за четене)
5 маски за лице с… банан!
„Любовта на музата“ – вдъхновяваща история за силата на мечтите (предложение за четене)
Предложение за четене: „Как да бъдеш чужденец / Как да бъдеш упадъчен“ от Джордж Майкс
Мислете положително за остаряването, ето защо
Магията започва „Десет минутки преди сън“ с детските книжки „Малкият еднорог“ и „Малката русалка“ (предложение за четене)
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби