Слънце в Стрелец: За какво е подходящ периодът  

Астрологът Ники Момчева разкрива какво ни очаква през следващия месец, в който Слънцето преминава през най-позитивния знак в зодиака

22 ноември 2023
Слънце в Стрелец: За какво е подходящ периодът  

©nambitomo from Getty Images via Canva.com 

На 22 ноември Слънцето преминава в най-позитивния знак от всички - Стрелец и ще остане там чак до 21ви декември.

✨Слънцето в хороскопа е нашата индивидуалност, жизнена енергия и Аз-ът, то напомня, че всички ние идваме на земята с определена цел и именно то е точката в хороскопа, която търси своята реализация. Слънцето е пътят на душата, разкрива астрологът Ники Момчева.

✨До скоро Слънцето беше в Скорпион и изкара болезнени теми на повърхността, подтикваше ни да не се страхуваме да задълбаем и да стигнем до дъното на нещата, но и да пуснем и освободим, това което не е за нас. Скорпион е знакът на трансформацията, а тя винаги е трудна, посочва специалистът. Сега обаче идва по-лек период. Стрелец носи смисъла и истината, която е освобождаваща, за да приемем всичко като едни истински философи.

✨Стрелец е огнен и подвижен знак, той обича свободата си и това, което го зарежда, са приключенията. Той е с душа на откривател и изследовател. Ентусиазмът му е наистина заразителен, а оптимистичната му лека природа го прави изключително интересен и забавен, неслучайно се управлява от планетата на късмета - Юпитер казва астрологът. И уточнява – най-силната му страна се крие в това, че той може да вижда урока зад всяка ситуация, а това му позволява постоянно да разширява мирогледа си.

✨Ники Момчева споделя, че обича да нарича Стрелец – „духовния гуру на зодиака“, защото той крие в себе си онази мъдрост и знание, до които можем да стигнем само чрез опита. Затова и обича толкова много да пътува и да изучава нови неща, нови култури, нови религии и да трупа знания чрез преживявания. Освен това се свързва и с висшето образование, така че личното израстване и самоусъвършенстване са важни теми за него. Той е философ и обича да гледа всяка ситуация от една по-голяма перспектива.

✨Слънцето в Стрелец ще направи нехармоничен аспект със Сатурн до 25 ноември и затова ще трябва да бъдем търпеливи и да се придържаме към изпълнението на задачите си отговорно и по план. Момчева съветва – не отлагайте сега работата, която ви чака. Колкото повече отлагате, толкова повече ще се задълбочава проблемът.

✨А в периода 12 и 18 декември ще има нехармоничен аспект с Нептун – ще бъдем податливи на илюзии, затова внимавайте да не идеализирате излишно хора и ситуации. Вярвайте на интуицията си, казва още специалистът. В този период Меркурий ще стане ретрограден, така че е нужно да планираме всичко важно преди това. 

Личен архив

Ники Момчева е астролог по призвание, завършила е обучение в школата към Съюза на българските астролози “Иван Станчев”. Изучавала е още кармична астрология, медицинска астрология и психосоматика. Ники продължава задълбочено да черпи нови познания в астропсихологията, нумерoлогията, медицинската астрология и холистичното лечение, както и кристало-терапията. Ако искате да научите повече за работата ѝ, интересувате се от годишен хороскоп или искате да разберете как ще ви повлияят всички големи астрологични промени, можете да се свържете с Ники Момчева във Фейсбук страницата ѝ и в сайта astroguidebynm.com.

Коментирай »
Още по темата
Тайните на астрологията: Разбери коя планета те управлява и ще научиш нещо за себе си   Тайните на астрологията: Разбери коя планета те управлява и ще научиш нещо за себе си  
Месечен хороскоп за ноември: Време за промени, приключения и баланс във връзките   Месечен хороскоп за ноември: Време за промени, приключения и баланс във връзките  
Да разбием митовете за зодиите: Какво е асцендент и как Слънцето и Луната ни влияят Да разбием митовете за зодиите: Какво е асцендент и как Слънцето и Луната ни влияят
Препоръчваме още
Нещата, за които той никога няма да те разбере Нещата, за които той никога няма да те разбере
Не е срамно да си жена Не е срамно да си жена
Един-единствен ден от живота на 35-годишен адвокат: „В дните живеем“ от Хрѝстос Китреотис (предложение за четене) Един-единствен ден от живота на 35-годишен адвокат: „В дните живеем“ от Хрѝстос Китреотис (предложение за четене)
Пет начина да намалим драмата в живота си Пет начина да намалим драмата в живота си
Пътува ви се до ново и вълнуващо място? Вижте деветте най-интересни дестинации за 2023 година Пътува ви се до ново и вълнуващо място? Вижте деветте най-интересни дестинации за 2023 година
Да преборим скуката: Пет полезни занимания, с които да оползотворим времето вкъщи Да преборим скуката: Пет полезни занимания, с които да оползотворим времето вкъщи
ТЕСТ: Какво е нивото ти на стрес? ТЕСТ: Какво е нивото ти на стрес?
Как и какво пазаруват дамите онлайн Как и какво пазаруват дамите онлайн
Топ 10 на мъжките и женските сексуални тайни Топ 10 на мъжките и женските сексуални тайни
„Никога не ме лъжи“ – предупреждава убийственият трилър на Фрида Макфадън (предложение за четене) „Никога не ме лъжи“ – предупреждава убийственият трилър на Фрида Макфадън (предложение за четене)
За мъжете и изневярата За мъжете и изневярата
Невидимата опасност: Вредните ефекти на шума върху здравето Невидимата опасност: Вредните ефекти на шума върху здравето
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби