Новолуние в Скорпион – време за желания

Време е за нов курс, дори за внезапна промяна на посоката, с цел постигане на мечтите ни

12 ноември 2023

Photo credit: picmamba.com/Pexels/Photo edited via Canva.com 

На 13 ноември точно в 11:27 часа ни предстои мощно Новолуние на 20 градуса в знак Скорпион.  

✨Това моментът, в който отново Луната застава до Слънцето и заедно, силни и подкрепящи се, очакват нашите най-силни желания. Това разкрива астрологът Ники Момчева. Този месец в знак Скорпион Новолунието носи със себе си ново начало и прилив на нова енергия. Носи ни възможност да си върнем силата.

✨Това Новолуние поставя темата за обновлението, трансформацията и това да овладеем енергията си, да работим упорито, за да постигнем целите си. Няма нужда да се борим и да контролираме – търпението, самодисциплината и гъвкавостта ще ни помогнат да развием пълния си потенциал, споделя Момчева. Енергията на Скорпион е магична и ще ни покаже какво трябва да освободим и пуснем, за да постигнем това, което наистина искаме.

✨Новолунието е в хармоничен аспект (съвпад) с Марс и нехармоничен (опозиция) с Уран и точно тази мощна енергия ще ни даде сила и мотивация да работим, да бъдем смели в желанията си и да се изпълним с нов порив за действие. С бунтовника Уран ще трябва да разрушим всичко старо и неработещо за нас и ако искаме друг резултат, трябва да действаме по нов начин. Време е за нов курс, дори за внезапна промяна на посоката, с цел постигане на целите и мечтите ни.

✨Знак Скорпион е този, който ни посочва какво трябва да си отиде, за да се роди новото. Ето защо това Новолуние е толкова специално – то ще ни накара да се задвижим към тази промяна, към новото, към бъдещето. Ако има знак, който въздейства силно, то това е Скорпион, така че време е да си вземем това, което искаме. Вгледайте се надълбоко в себе си и не се борете с новата енергия, съветва специалистът. И разкрива кои са подходящите теми и примерните желания, свързани със Скорпион, които можем да напишем:

  • Мощ/сила
  • Промяна/трансформация
  • Себеусъвършенстване
  • Секс/душевни партньори
  • Финансови партньорства
  • Възстановяване

Ники Момчева е астролог по призвание, завършила е обучение в школата към Съюза на българските астролози “Иван Станчев”. Изучавала е още кармична астрология, медицинска астрология и психосоматика. Ники продължава задълбочено да черпи нови познания в астропсихологията, нумерoлогията, медицинската астрология и холистичното лечение, както и кристало-терапията. Ако искате да научите повече за работата ѝ, интересувате се от годишен хороскоп или искате да разберете как ще ви повлияят всички големи астрологични промени, можете да се свържете с Ники Момчева във Фейсбук страницата ѝ и в сайта astroguidebynm.com. 

Коментирай »
Още по темата
Меркурий в Стрелец ни носи лекота в отношенията и нови възможности
Тайните на астрологията: Разбери коя планета те управлява и ще научиш нещо за себе си  
Месечен хороскоп за ноември: Време за промени, приключения и баланс във връзките  
Последни теми от форума
виж всички
Препоръчваме още
Срещу акне, пърхот и още четири полезни приложения на алое вера
Какви са в секса блондинките, червенокосите и брюнетките?
Спектакълът “Забелязано в Благоевград” с две награди от фестивала за нова българска драма
Портокалите горят мазнини
Екстремно пътуване из Европа
Малко плъхче сладко си хапва спагети
Фибрите борят холестерола
„Тълкуване на сънищата“ на Зигмунд Фройд (предложение за четене)
"Това е науката. Не отхвърляйте нищо": Видният учен Джордж Гао за COVID-19
Десетте страни, в които се прави най-много секс
Почина френският режисьор Жак Розие
Пушачите трябва да ядат повече зелена салата
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби