Меркурий в Стрелец ни носи лекота в отношенията и нови възможности

Сега е моментът да планираме важните си проекти

10 ноември 2023
Меркурий в Стрелец ни носи лекота в отношенията и нови възможности

Photo credit: Quique/Pixabay

На 10 ноември планетата на комуникацията навлиза в знак Стрелец, където ще остане до 01 декември.

Това е най-позитивният от всички в зодиака, така че той ще ни съдейства да общуваме с лекота. Това разказва астрологът Ники Момчева. През този период Меркурий ще разшири мирогледа и ще ни помогне да видим цялата картина и да вземем нужните си уроци и знания от всичко, което ни се случва.

Пред нас ще се отворят нови възможност и идеи, казва още астрологът. И съветва – възползвайте се от периода, тъй като от 13 декември предстои ретроградна фаза. Това означава, че е добре да планираме важните си проекти преди това.

В същото време планетата на любовта – Венера вече е в знак Везни „на трон“, тоест в най-силната си позиция. Това означава, че ще можем да намерим баланс при настоящите обстоятелства и да усетим положителното отражение във взаимоотношенията си. А съвсем скоро – на 13 декември, предстои едно трансформиращо Новолуние и ще може да поставим началото на положителни промени, макар и да има елемент на изненада заради Уран. Всичко това разкрива още Момчева в месечната си астрологична прогноза за ноември. Цялата прогноза по периоди и дни можете да прочетете тук:  

Месечен хороскоп за ноември: Време за промени, приключения и баланс във връзките

Личен архив

Ники Момчева е астролог по призвание, завършила е обучение в школата към Съюза на българските астролози “Иван Станчев”. Изучавала е още кармична астрология, медицинска астрология и психосоматика. Ники продължава задълбочено да черпи нови познания в астропсихологията, нумерoлогията, медицинската астрология и холистичното лечение, както и кристало-терапията. Ако искате да научите повече за работата ѝ, интересувате се от годишен хороскоп или искате да разберете как ще ви повлияят всички големи астрологични промени, можете да се свържете с Ники Момчева във Фейсбук страницата ѝ и в сайта astroguidebynm.com.

И още астрология:

Тайните на астрологията: Разбери коя планета те управлява и ще научиш нещо за себе си

Мека, нежна и деликатна Венера във Везни: Време да изследваме отношенията си и да се отдадем на романтика

Коментирай »
Още по темата
Новолуние в Скорпион – време за желания Новолуние в Скорпион – време за желания
Препоръчваме още
Ретрограден Нептун в Риби – време е да се обърнем към миналото Ретрограден Нептун в Риби – време е да се обърнем към миналото
11 признака, че си по-силна, отколкото си мислиш 11 признака, че си по-силна, отколкото си мислиш
В свят, в който женската болка често не се приема сериозно: Колко болка е твърде много? В свят, в който женската болка често не се приема сериозно: Колко болка е твърде много?
Разбери намеренията му за пет минути  Разбери намеренията му за пет минути 
Отпуска само през лятото Отпуска само през лятото
Секс по вампирски Секс по вампирски
Магически реализъм в сърцето на едно българско село: „Зазидани“ от Петър Маринков (предложение за четене) Магически реализъм в сърцето на едно българско село: „Зазидани“ от Петър Маринков (предложение за четене)
Екстремно пътуване из Европа Екстремно пътуване из Европа
Предложение за четене: „Калипсо“ - интелигентен трилър за най-мрачните кътчета на човешката душа Предложение за четене: „Калипсо“ - интелигентен трилър за най-мрачните кътчета на човешката душа
От „Ла страда“ до „Часовете“ - от страдащите до независимите женски образи в киното (предложение за четене) От „Ла страда“ до „Часовете“ - от страдащите до независимите женски образи в киното (предложение за четене)
Журналистът Гидиън Рахман изследва връзките между съвременните диктатори в „Епохата на автократите“ (предложение за четене) Журналистът Гидиън Рахман изследва връзките между съвременните диктатори в „Епохата на автократите“ (предложение за четене)
Нещата, за които той никога няма да те разбере Нещата, за които той никога няма да те разбере
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби