Всички обичаме да флиртуваме, тази игра е все така вълнуваща, без значение от годините, пола или типа хора.

Има няколко начина, с които да флиртуваме както трябва и като истински професионалисти. Разкрива ни ги експертът по връзките Матю Хъси.

Да си представим следната ситуация, тръгваш си от класа по йога и по пътя си срещаш симпатичен господин, с когото сте се запознали на парти преди време. Ето най-опасните грешки, които можеш да допуснеш при разговора си с него:

1. Не помниш името ми?! – той е мъж, което означава, че най-вероятно е забравил как се казваш, все пак сте се срещнали само веднъж. Не му натяквай, че не те помни, вместо това се представи и му припомни кога сте се запознали :)

via GIPHY

2. Много съм заета – когато той те попита как върви при теб, недей да правиш основната грешка – да се оплакваш колко много работа вършиш, как нямаш никакво свободно време, как всяка минута ти е заета. Вместо това му разкажи нещо интересно и положително, което току що ти се е случило – например: „Добре съм, благодаря, току що отидох на първия си урок по йога“ или „Чудесно се чувствам, преди седмица се върнах от морето, беше невероятно ;)“ и т.н.

3. Приеми комплимента – Ако той те харесва, задължително ще ти направи комплимент – от типа на „Изглеждаш страхотно“, „Много ти отива летния загар“ или каквото друго му хрумне. Недей да се оправдаваш или да отричаш твърдението му, дори и да не си съгласна с него. Вместо това отговори „О, благодаря ти, направи ми деня ;)“

via GIPHY

4. Не клюкарствай – Той вероятно ще те попита за онзи ваш общ познат, за да задълбочи разговора или за приятелката ти, с която си била на партито. Не разказвай лични подробности от живота на приятелите си, защото така само ще оставиш впечатлението, че не си лоялна към тях. Вместо това отговори с нещо позитивно, от типа на - „Благодаря, добре са, довечера ще ги водя на концерт“.

Ако той има интерес ще поиска номера ти или ще предложи да дойде с вас на концерта. Каквото и да е, приеми го с усмивка и се наслади на новата си тръпка ;)

И още флирт техники и грешки:

4 съобщения, с които да му вземеш ума (ВИДЕО)

3 неща, които никога да не казваш на мъж – по съветите на мъж (ВИДЕО)

Три безопасни флирт реплики

13
коментара >