снимка: geraltPixabay 

Разбери имаш ли потенциал да станеш кифла или вече си завършена кифла, от която новобранците само трябва да се учат.

Имаш ли профили в социалните мрежи?
Разбира се. Имам профили във всички мрежи, за които съм чула – Facebook, Instagram, Snapchat, Twitter…Имам профили само във Facebook и Instagram. Нямам/имам само във Facebook.
Каква част от времето си прекарваш в социалните мрежи?
Рядко влизам. Всеки ден влизам, но ако няма нищо интересно не се задържам. Почти постоянно съм онлайн.
Имаш ли много приятели/последователи?
О да, много съм популярна. Намират се. Не особено.
Умееш ли селфи изкуството?
Горе-долу ми се получава. Разбира се, много съм добра и знам всички трикове за перфектно селфи. Изобщо не го умея, предпочитам друг да ме снима.
Обработваш ли снимките си, преди да ги качиш в социалните мрежи?
Естествено, то това е най-важната част от снимането. Не, обичам снимки без филтър. Понякога ползвам автоматичната опция за разкрасяване на снимките.
Какво мислиш за излизането навън без грим?
Аз по принцип не нося грим. Ако излизам в квартала, не се гримирам. Чувала съм, че има жени, които го правят. Не познавам такива.
За какво харчиш заплатата си?
Заплата? Твърде съм красива, за да работя. Старая се да оставя малка част и за мен. Почти цялата заплата отива за семейството.
Обичаш ли да си в центъра на вниманието?
Нямам против, но не ми е и фиксидея. Никак. Не ми е комфортно да съм в центъра на вниманието. Естествено. Кой не обича вниманието?
Къде очакваш да те заведат на първа среща?
На някое изискано и много популярно място. Нямам претенции, важното е мястото да е приятно. На някое тихо и усамотено място.
Колко е важен за теб безупречният външен вид?
По-важно е какво има в главата. Отделям нужното време, да изглеждам и да се чувствам добре. Външният ми вид е приоритет номер 1. Отделят почти цялото си време и средства за разкрасителни процедури и си струва.
 

4
коментара >