5 признака, че си лесна

Ето ги и петте сигурни признака, които ще те накарат да изглеждаш лесна в очите на околните

снимки: morguefile.com

Няма нищо по-лесно от това да ти лепнат етикета "лесна", хората обикновено го правят все пак въз основа на няколко неща. Предлагаме ти пет неща, които гарантирано ще те удостоят с досадния етикет. Наричат те "лесна" когато...

Спиш с много мъже - това е най-сигурният признак, че ще те наричат "лесна". Особено ако клюката се разпространи. Всички знаем двойният стандарт за мъжете, които спят с много жени и са герои и за жените, които спят с много мъже и са лесни. За да не си докараш недостойния прякор, просто се опитай да пазиш в тайна бройката си ;)

Не отказваш на никого - когато на него не му се налага да положи усилие, за да има, тогава за него гарантирано ставаш лесна. Много хубаво изглежда утопичната теория, че жените трябва да сме смели и сами да правим първата крачка към него, но обикновено тази история завършва с неприятен етикет.

Разказваш на всички как спиш с много мъже - връщаме се към двойния стандарт - когато мъжът се похвали с бройката си става герой, но когато ти го направиш, ставаш...лесна. Затова, по-добре не се хвали, а остави хубавите си спомени само за теб :)

Била си с двама или повече приятели от една и съща компания - гарантирано ставаш "лесна". Може това да си единствените двама мъже, с които си била през живота си, но когато се познават или още по-лошо - са приятели, няма как да не те наричат така. Опитай се да избягваш такъв тип любовни триъгълници, за да не получиш унизителния етикет.

Обличаш се твърде предизвикателно - може и да не правиш много секс или поне не безразборен, но когато външният ти вид го подсказва е много вероятно да те сметнат за лесна. Късите поли и големите деколтета са много красиви, особено ако ти стоят добре и имаш какво да покажеш, но често се оказват причина да бъдеш незаслужено наричана "лесна"...

Коментирай »
Още по темата
Как да бъдеш недостъпна, без да прекаляваш?  
ТЕСТ: Лесна ли си?
Препоръчваме още
Проф. Донка Байкова: Ако сте жадни, това е сигурен знак, че вече сте дехидратирани
8 ежедневни навика на успешните жени, които да изпробваш още сега
Да се приготвя туршия е традиция
Червена панда прави гимнастика
"Това е науката. Не отхвърляйте нищо": Видният учен Джордж Гао за COVID-19
От кръшкачи до верни партньори: Зодиите и тяхната склонност към изневяра
Месеците, в които се качват най-много килограми
Първо българско издание с пиеси на Ларш Нурен (предложение за четене)
5 маски за лице с… банан!
Какво да очакваш от връзка с женен мъж
Любимият ти сладолед издава характера ти
Нещата, които не трябва да забравяш преди почивката
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби