5 признака, че си лесна

Ето ги и петте сигурни признака, които ще те накарат да изглеждаш лесна в очите на околните

снимки: morguefile.com

Няма нищо по-лесно от това да ти лепнат етикета "лесна", хората обикновено го правят все пак въз основа на няколко неща. Предлагаме ти пет неща, които гарантирано ще те удостоят с досадния етикет. Наричат те "лесна" когато...

Спиш с много мъже - това е най-сигурният признак, че ще те наричат "лесна". Особено ако клюката се разпространи. Всички знаем двойният стандарт за мъжете, които спят с много жени и са герои и за жените, които спят с много мъже и са лесни. За да не си докараш недостойния прякор, просто се опитай да пазиш в тайна бройката си ;)

Не отказваш на никого - когато на него не му се налага да положи усилие, за да има, тогава за него гарантирано ставаш лесна. Много хубаво изглежда утопичната теория, че жените трябва да сме смели и сами да правим първата крачка към него, но обикновено тази история завършва с неприятен етикет.

Разказваш на всички как спиш с много мъже - връщаме се към двойния стандарт - когато мъжът се похвали с бройката си става герой, но когато ти го направиш, ставаш...лесна. Затова, по-добре не се хвали, а остави хубавите си спомени само за теб :)

Била си с двама или повече приятели от една и съща компания - гарантирано ставаш "лесна". Може това да си единствените двама мъже, с които си била през живота си, но когато се познават или още по-лошо - са приятели, няма как да не те наричат така. Опитай се да избягваш такъв тип любовни триъгълници, за да не получиш унизителния етикет.

Обличаш се твърде предизвикателно - може и да не правиш много секс или поне не безразборен, но когато външният ти вид го подсказва е много вероятно да те сметнат за лесна. Късите поли и големите деколтета са много красиви, особено ако ти стоят добре и имаш какво да покажеш, но често се оказват причина да бъдеш незаслужено наричана "лесна"...

Коментирай »
Как да бъдеш недостъпна, без да прекаляваш?  
ТЕСТ: Лесна ли си?
Последни теми от форума
виж всички
Препоръчваме още
Най-популярната дестинация за меден месец
Когато самолетът отлети без теб
Бездомни кучета в Чили станаха полицаи
Секс по приятелски: Основни правила на "приятелството с привилегии"
Все повече бебета пеликани се излюпват у нас (СНИМКИ)
Четиридневна диета с кайсии
Най-масовото измиране в историята: Нови разкрития за историята на Земята
Тайната съставка в диетата на Чарлз Трети не са ядките и семената
Защо кучетата гледат тъжно?
Шоколадът не вреди на диетата
Оранжевите плодове клементина, портокал, сацума, тангерина
Хапче вместо ботокс ще подмладява дамите
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби