ТЕСТ: Играч ли е твоят любим?

Този тест има за цел да ти помогне да оцениш поведението и намеренията на човека, с когото си обвързана или обмисляш да се срещаш

ТЕСТ: Играч ли е твоят любим?

Photo via Canva.com/AI Generated Image 

В света на запознанствата не е необичайно да срещнем хора, които може да нямат най-искрени намерения. Играчите са тези, които често се включват в запознанствата с не много искрен подход, оставяйки другите да се чувстват объркани, наранени и използвани. 

Този тест има за цел да ти помогне да оцениш поведението и намеренията на човека, с когото си обвързана или обмисляш да се срещаш. Като отговориш обмислено на седем въпроса, можеш да получиш ценна информация за неговите модели на общуване, нивото на ангажираност и готовността му да се задълбочи във връзката.

Изключително важно е да помним, че откритата комуникация, доверието и взаимното уважение са основни компоненти на здравата и пълноценна връзка. Като разпознаваме потенциалното поведение на играча на ранен етап, можем да се впуснем в света на запознанствата с по-голяма увереност и да предпазим сърцето си от ненужна болка.

В света на запознанствата не е необичайно да срещнем хора, които може да нямат най-искрени намерения. Играчите са тези, които често се включват в запознанствата с не много искрен подход, оставяйки другите да се чувстват объркани, наранени и използвани.

Колко често той инициира контакт с теб?
📱 Той се свързва с мен редовно и постоянно.🤔 Инициира контакт, но той е непостоянен.😐 Той се свързва с мен от време на време, но рядко.🚫 Той рядко или никога не инициира контакт с мен.
Какъв е стилът му на общуване, когато не сте заедно?
💬 Той участва в смислени разговори и проявява истински интерес.😶 Той общува, но разговорите често са повърхностни.😐 Той общува спорадично и разговорите ни нямат дълбочина.🙅‍♂️ Той рядко общува и не участва в смислени разговори.
Как те представя на приятелите и семейството си?
👨‍👩‍👧 Запознавал ме е с близкото си обкръжение и семейството си.👫 Споменавал ме е на някои приятели, но не и на семейството си.👥 Той не ме е представял на никой от значимите хора.🚫 Той пази връзката ни в тайна от другите.
Какво е отношението му към моногамните и сериозни връзки?
💑 Изразява желание именно за моногамна и задълбочена връзка.😕 Той е отворен към идеята за моногамия, но все още не сме провели разговор.😐 Не е категоричен по отношение на моногамните връзки. 🚫 Той избягва разговорите за моногамна връзка и изобщо за обвързване.
Как реагира, когато повдигнеш сериозни теми или въпроси за връзката ви?
🗣️ Той е отворен за дискусии и активно обсъждаме темата.😐 Той е готов да говори, но избягва да се задълбочава.😶 Той е безразличен и не участва в конструктивни дискусии.🙅‍♂️ Той отхвърля или избягва обсъждането на сериозни теми.
Как се държи той в социалните мрежи по отношение на връзката ви?
📸 Той публикува снимки и споменава връзката ни открито.😅 От време на време публикува съобщения за нас, но не ги разгласява.😐 Той не публикува за връзката ни в социалните медии.🚫 Той избягва всяко публично споменаване на връзката ни.
Какво знаеш за любовния му живот в миналото?
📆 В миналото е имал значими, дългосрочни връзки.😬 Имал е както краткосрочни, така и дългосрочни връзки.😐 Любовното му минало е неясно за мен. 🚫 Изглежда, че той има модел на краткосрочни, случайни запознанства.

Източник: LifeShouts.com
Коментирай »
Препоръчваме още
ТЕСТ: Гений ли си? ТЕСТ: Гений ли си?
ТЕСТ: Каква ще е твоята собствена модна линия? ТЕСТ: Каква ще е твоята собствена модна линия?
ТЕСТ: Колко са големи амбициите ти? ТЕСТ: Колко са големи амбициите ти?
ТЕСТ: Колко си добра в съблазняването? ТЕСТ: Колко си добра в съблазняването?
ТЕСТ: От какво се нуждаеш в живота си? ТЕСТ: От какво се нуждаеш в живота си?
ТЕСТ: Родени ли сте един за друг? ТЕСТ: Родени ли сте един за друг?
ТЕСТ: Колко е стара душата ти? ТЕСТ: Колко е стара душата ти?
ТЕСТ: Колко добре контролираш емоциите си? 💭 ТЕСТ: Колко добре контролираш емоциите си? 💭
ТЕСТ: Кой герой от "The Last of Us" си? ТЕСТ: Кой герой от "The Last of Us" си?
ТЕСТ: Каква е женската ти суперсила? ТЕСТ: Каква е женската ти суперсила?
ТЕСТ: Коя е твоята модна епоха? ТЕСТ: Коя е твоята модна епоха?
ТЕСТ: Кой е най-големият ти страх? ТЕСТ: Кой е най-големият ти страх?
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби