снимки: sxc.hu 

Колкото по-забавен е бил купонът, толкова по-зле изглеждаш на другата сутрин. Това е доказано. Ако е събота или неделя няма проблем. Но ето няколко трика да се приведеш в подходящ вид, ако купонът е бил през седмицата и на следващия ден си на работа.

сенки под очите

Задължителния белег на недоспиването. Ако не са сенки, то ще са торбички или подпухнала кожа под очите ти. Ако си на работа, вероятно нямаш никакво време да изпробваш трика с краставичките под очите. Вместо това постави по-светъл фондьотен в тази област и после го покрий с пудрата, която ползваш.

червените очи

Без значение дали си се почерпила повече на купона, само недоспиването стига за зачервените очи на сутринта. Ето тук идва едно от малкото предимства да си жена. Опушеният грим и въобще сиво-черните сенки ще ти помогнат да прикриеш червенината. Перфектно направеният грим винаги помага да отвлечеш вниманието от зачервените си очи и да си красива и на сутринта.

прическата

Това е сред най-трудните задачи на следващата сутрин. Рядко след добър купон можеш да се похвалиш със завидна прическа на сутринта. Особено ако предишната вечер си ползвала пяна или лак, за да фиксираш косата. Тук нямаш много варианти, освен да вържеш косата си на опашка. Ако ти се струва скучно – опитай да я вържеш на една страна или по-високо на главата – тип „конска опашка”. Плитката също ще помогне много, ако положението е неспасяемо.

обувките 

След парти не само ти, но и краката ти не се чувстват много добре. Купонът предполага токчета, танци и стоене до късно, а на другата сутрин стъпалата ти най-вероятно те мразят. Ако има как опитай да обуеш по-ниски обувки на следващия ден, за да отмине травмата. Ако нямаш такива, то поне обуй различни обувки от тези, с които си била предишната вечер. 

Коментирай >