Как да изглеждаш добре след купон

Няколко малки трика, която ще ти помогнат да си по-свежа, след дълго и забавно парти

Как да изглеждаш добре след купон

снимки: sxc.hu 

Колкото по-забавен е бил купонът, толкова по-зле изглеждаш на другата сутрин. Това е доказано. Ако е събота или неделя няма проблем. Но ето няколко трика да се приведеш в подходящ вид, ако купонът е бил през седмицата и на следващия ден си на работа.

сенки под очите

Задължителния белег на недоспиването. Ако не са сенки, то ще са торбички или подпухнала кожа под очите ти. Ако си на работа, вероятно нямаш никакво време да изпробваш трика с краставичките под очите. Вместо това постави по-светъл фондьотен в тази област и после го покрий с пудрата, която ползваш.

червените очи

Без значение дали си се почерпила повече на купона, само недоспиването стига за зачервените очи на сутринта. Ето тук идва едно от малкото предимства да си жена. Опушеният грим и въобще сиво-черните сенки ще ти помогнат да прикриеш червенината. Перфектно направеният грим винаги помага да отвлечеш вниманието от зачервените си очи и да си красива и на сутринта.

прическата

Това е сред най-трудните задачи на следващата сутрин. Рядко след добър купон можеш да се похвалиш със завидна прическа на сутринта. Особено ако предишната вечер си ползвала пяна или лак, за да фиксираш косата. Тук нямаш много варианти, освен да вържеш косата си на опашка. Ако ти се струва скучно – опитай да я вържеш на една страна или по-високо на главата – тип „конска опашка”. Плитката също ще помогне много, ако положението е неспасяемо.

обувките 

След парти не само ти, но и краката ти не се чувстват много добре. Купонът предполага токчета, танци и стоене до късно, а на другата сутрин стъпалата ти най-вероятно те мразят. Ако има как опитай да обуеш по-ниски обувки на следващия ден, за да отмине травмата. Ако нямаш такива, то поне обуй различни обувки от тези, с които си била предишната вечер. 

Коментирай »
Още по темата
Трифон Зарезан върви с махмурлук Трифон Зарезан върви с махмурлук
Събуди се красива до него Събуди се красива до него
Махмурлукът става по-слаб с възрастта Махмурлукът става по-слаб с възрастта
Махмурлукът е най-тежък на 29 години Махмурлукът е най-тежък на 29 години
Не загърбвай огледалото заради зачервения нос Не загърбвай огледалото заради зачервения нос
Изглеждай перфектно всеки ден Изглеждай перфектно всеки ден
Препоръчваме още
Най-здравословните храни в магазина Най-здравословните храни в магазина
Почитаме смела светица, отдала живота си на вярата. Празнуват всички с името ѝ Почитаме смела светица, отдала живота си на вярата. Празнуват всички с името ѝ
ТЕСТ: Умееш ли да се радваш на живота? ТЕСТ: Умееш ли да се радваш на живота?
Девет начина да разбереш дали си влюбена или си внушаваш Девет начина да разбереш дали си влюбена или си внушаваш
Три признака, че той е сродната ти душа Три признака, че той е сродната ти душа
Толкова луда любов, че ни кара да ревнуваме: 5 двойки зодиакални знаци, които имат най-дълбока връзка Толкова луда любов, че ни кара да ревнуваме: 5 двойки зодиакални знаци, които имат най-дълбока връзка
Венера в Козирог изяснява връзките: Може да донесе свобода и нови любовни вълнения Венера в Козирог изяснява връзките: Може да донесе свобода и нови любовни вълнения
Ябълките са полезни за сърцето Ябълките са полезни за сърцето
„Как да отглеждате вашето дете с мозъчно увреждане“ от Глен Доман (предложение за четене) „Как да отглеждате вашето дете с мозъчно увреждане“ от Глен Доман (предложение за четене)
Най-здравословната професия Най-здравословната професия
Жените поумнявали от оралната любов Жените поумнявали от оралната любов
Сериен убиец вижда бъдещето в смразяващия трилър от Алекс Нор „Създател на ангели“ (предложение за четене) Сериен убиец вижда бъдещето в смразяващия трилър от Алекс Нор „Създател на ангели“ (предложение за четене)
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби