Махмурлукът е най-тежък на 29 години

Британците смятат, че сексът е най-добрият лек срещу махмурлука

Махмурлукът е най-тежък на 29 години

снимка: morguefile.com

Махмурлукът е най-тежък на 29 години, съобщава БГНЕС. Причината е това, че тогава хората нямат същата издръжливост както на по-ранна възраст, но не се отказват от тежките купони, показва британско изследване.

Средният махмурлук трае девет часа и 45 минути и достига своя пик в 9,45 ч, показва изследването на движението за барове без алкохол Redemption. То установило още, че две трети от британците отиват на работа с махмурлук в понеделник и си вземат средно шест дни болнични всяка година заради махмурлук, тъй като нямат енергия да работят след тежката нощ навън.

29-годишните погрешно смятат, че могат да обикалят града, както са правили на по-млади години, и в крайна сметка се оказват с махмурлук, който трае средно десет часа и 24 минути. В изследването участвали 2000 британци над 18-годишна възраст от цялата страна, като повече от половината били на възраст между 25 и 44 години.

Изследването установило, че перспективата за работа в понеделник сутрин не спира хората да се впускат в запои през уикенда. Две трети от британците отиват на работа с махмурлук в началото на седмицата, а половината признават, че са се явявали на работното си място не напълно изтрезнели.

Хората търсят най-добрия лек срещу махмурлук от векове, но проучването на Redemption установило, че една трета от британците смятат, че сексът е най-доброто решение.

10% от участниците в изследването признали, че са публикували снимки или съобщения във Фейсбук, за които после са съжалявали. А една трета заявили, че редовно триели свои снимки, на които са пияни, в социалната мрежа. Над половината участници казали, че им е прилошавало по време на запоите, като 10% се събуждали в изтрезвителното.

20% изпращали SMS със сексуално съдържание на човек, на когото не трябвало да го изпращат, а други 20% признали, че са спали с шефа си. 10% споделили, че се събличали голи на публични места.

Коментирай »
Още по темата
Трифон Зарезан върви с махмурлук Трифон Зарезан върви с махмурлук
Четири бързи и лесни начина да се справим с махмурлука Четири бързи и лесни начина да се справим с махмурлука
Как да изглеждаш добре след купон Как да изглеждаш добре след купон
Махмурлукът става по-слаб с възрастта Махмурлукът става по-слаб с възрастта
Препоръчваме още
10 дрехи, които всяка жена трябва да притежава (ВИДЕО) 10 дрехи, които всяка жена трябва да притежава (ВИДЕО)
10 истини, на които ни научи Саманта от „Сексът и градът“ 10 истини, на които ни научи Саманта от „Сексът и градът“
Мъжете мразят такива жени Мъжете мразят такива жени
Протеин има ключова роля при стареенето на кожата Протеин има ключова роля при стареенето на кожата
Почивка без стрес Почивка без стрес
Най-важните качества на идеалния мъж Най-важните качества на идеалния мъж
„Чудните приказки на баба“ ще стоплят сърцата на малки и големи (предложение за четене) „Чудните приказки на баба“ ще стоплят сърцата на малки и големи (предложение за четене)
10 красиви цитата за едно вдъхновяващо ново начало   10 красиви цитата за едно вдъхновяващо ново начало  
Звездите от „Забвение” в Буенос Айрес Звездите от „Забвение” в Буенос Айрес
Лесен трик от Джулия Робъртс за естествено красиви нокти Лесен трик от Джулия Робъртс за естествено красиви нокти
„Императрицата“: Муза на Рафаело е най-желаната куртизанка в Рим (предложение за четене) „Императрицата“: Муза на Рафаело е най-желаната куртизанка в Рим (предложение за четене)
Дългият COVID-19 може да се дължи на проблеми с имунната система Дългият COVID-19 може да се дължи на проблеми с имунната система
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби