Махмурлукът е най-тежък на 29 години

Британците смятат, че сексът е най-добрият лек срещу махмурлука

снимка: morguefile.com

Махмурлукът е най-тежък на 29 години, съобщава БГНЕС. Причината е това, че тогава хората нямат същата издръжливост както на по-ранна възраст, но не се отказват от тежките купони, показва британско изследване.

Средният махмурлук трае девет часа и 45 минути и достига своя пик в 9,45 ч, показва изследването на движението за барове без алкохол Redemption. То установило още, че две трети от британците отиват на работа с махмурлук в понеделник и си вземат средно шест дни болнични всяка година заради махмурлук, тъй като нямат енергия да работят след тежката нощ навън.

29-годишните погрешно смятат, че могат да обикалят града, както са правили на по-млади години, и в крайна сметка се оказват с махмурлук, който трае средно десет часа и 24 минути. В изследването участвали 2000 британци над 18-годишна възраст от цялата страна, като повече от половината били на възраст между 25 и 44 години.

Изследването установило, че перспективата за работа в понеделник сутрин не спира хората да се впускат в запои през уикенда. Две трети от британците отиват на работа с махмурлук в началото на седмицата, а половината признават, че са се явявали на работното си място не напълно изтрезнели.

Хората търсят най-добрия лек срещу махмурлук от векове, но проучването на Redemption установило, че една трета от британците смятат, че сексът е най-доброто решение.

10% от участниците в изследването признали, че са публикували снимки или съобщения във Фейсбук, за които после са съжалявали. А една трета заявили, че редовно триели свои снимки, на които са пияни, в социалната мрежа. Над половината участници казали, че им е прилошавало по време на запоите, като 10% се събуждали в изтрезвителното.

20% изпращали SMS със сексуално съдържание на човек, на когото не трябвало да го изпращат, а други 20% признали, че са спали с шефа си. 10% споделили, че се събличали голи на публични места.

Коментирай »
Трифон Зарезан върви с махмурлук
Четири бързи и лесни начина да се справим с махмурлука
Как да изглеждаш добре след купон
Махмурлукът става по-слаб с възрастта
Последни теми от форума
виж всички
Препоръчваме още
Как да не изгорим на плажа: Безценни съвети от дерматолог
Физическата активност определя здравето на женското сърце
4 важни неща, които вашият фризьор няма да ви каже
Пет признака, че остаряваш
Осем спиращи дъха колекции на осем модни гиганти в Париж
Дългият COVID-19 може да се дължи на проблеми с имунната система
Най-успешните мъжки свалки
„Себеподобните“ от Деница Дилова разкрива живота ни в Мета (предложение за четене)
ТЕСТ: Как ще се справиш с нашествие на плюшени зомби мечета?
Създадоха вибриращ презерватив
8 горчиви, но любими храни и напитки
Зеленчуците, които "подмладяват" мозъка
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби