снимка: pixabay.com 

Има различни правила за първите срещи – лошо ли е да правим секс още в началото, как да се облечем, как да се държим, за какво да си говорим...

Предлагаме ти няколко прости стъпки, с които първата ви среща да протече гладко и двамата да си тръгнете доволни ;)

1. Предложи нещо различно

Никой не е казал, че първата среща задължително трябва да бъде в ресторант или на кино. Ако ти се прави нещо различно, просто го предложи – пейнтбол, любимият ти бар, разходка в парка или каквото ти дойде на ума. Колкото по-различно е мястото, толкова по-запомняща се ще е първата ви среща ;)

via GIPHY

2. Без телефони

Нищо не може да провали една среща така, както мобилните телефони. Първите ви мигове насаме служат да се опознаете, да говорите, да се забавлявате, а не да си проверявате Фейсбука ;)

3. Облеклото

Най-добрият съвет тук е да облечеш нещо балансирано – не твърде смело, нито прекалено обикновено. Облечи тази рокля, с която знаеш, че изглеждаш зашеметяващо, а в същото време ти е много удобна. Така ще можеш да се отпуснеш и да се държиш по-освободено.

4. Поведението ти

Бъди себе си, няма нужда да се стресираш, да наизустяваш въпросите, които задължително да му зададеш на първа среща или да внимаваш да не кажеш нещо неуместно. Дръж се прилично, но бъди естествена, само така той ще има шанс да те хареса ;)

via GIPHY

5. Сметката

Ако мъжът е джентълмен, най-вероятно той ще поиска да плати сметката. Остави го, но разиграй ситуацията, предложи да се включиш и ти. Ако той ти откаже, обещай следващият път ти да почерпиш. Така ще направиш добро впечатление, а и ще намекнеш, че мислиш за втора среща ;)

Бонус съвет:

Организирай си предварително ангажимент за по-късно – среща с приятели, кино с родителите ти или каквото ти хрумне. Така няма да се обсебиш от него още на първата среща, това, че си ангажирана ще те направи още по-интересна за него. А и си осигуряваш план за бягство в случай, че срещата се окаже провал ;)

И още за срещите:

Мъжете очакват секс на трета среща, жените чакат до пета

Жените, мъжете и сексът на първа среща

Разгадай го още на първата среща 

Коментирай >