снимки: pexels.com 

Всички мразим работните понеделници. В разгара на лятото те са дори още по-трудни и депресиращи.

Ако не си на романтична почивка, а вместо това ти се налага да ходиш на работа в понеделник, знаеш добре за какво говорим. Ето няколко начина да освежиш понеделниците си и да си гарантираш една по-усмихната работна седмица ;)

Спорт

Започни седмицата си със спорт – осигури си качествена тренировка с любимия си спорт – йога, фитнес или просто тичай половин час. Ако успееш да отделиш половин час на спорта преди работа, това определено ще промени понеделника ти ;)

Секс

Ако имаш половинка, тогава не пренебрегвай понеделнишкия секс. Без значение преди или след работа, любовните ласки ще те заредят за една страхотна седмица :)

via GIPHY

Среща с приятели

Кой е казал, че на кръчма се излиза само в петък вечер? Организирай си среща с приятели в понеделник след работа. Отидете в любимото ви заведение и си подарете вечеря навън. Това със сигурност ще промени понеделника ви, а и ще ви зареди за работната седмица ;)

via GIPHY

Пазар

Ако пазаруването те зарежда повече от срещата с приятели, тогава посети любимите си магазини след работа. Ще се почувстват в пъти по-добре с тези нови дрешки, отколкото без тях. Понеделника ще е спасен и ще имаш какво ново да облечеш във вторник ;)

via GIPHY

И още добро настроение:

Орален секс за настроение

Пет стъпки за по-щастлив живот

3 стъпки за добро настроение

2
коментара >