снимка: pixabay.com 

Има най-различни трикове и съвети за това как да се почувстваш по-щастлива или да се харесаш на онзи симпатяга, или дори да разбереш дали чувствата ви са взаимни.

Предлагаме ти няколко практически, бързи и безотказни психологически трикове, които наистина работят. Изпробвай ги още днес ;)

1. Какъв е цветът на очите ти? - Ако искаш някой да те хареса, изпробвай този трик. Докато ти говори се усмихвай и се опитай да разбереш какъв цвят са очите му. Така ще осъществиш мек и положителен визуален контакт, а той гарантирано ще те забележи ;)

2. Наблюдаваш ли ме? - Искаш да разбереш дали някой от присъстващите те наблюдава – защото те харесва или иска да те заговори...опитай нещо лесно – започни да се прозяваш, а този, който те наблюдава няма да може да спре и собствената си прозявка, защото както знаем – тя е заразна :)

via GIPHY

3. Харесваш ли ме? – Изпробвай този тест. Докато някой ти говори кимай и се усмихвай одобрително по време на конкретна дума или фраза, която той повтаря често. Ако те харесва, ще започне да повтаря тази дума още повече, провокиран от положителната ти реакция ;)

4. Харесвай ме! – има много лесен начин да накараш хората да те харесват – всеки път като се срещнете бъди развълнувана и щастлива да ги видиш. Много скоро и те ще се чувстват така при среща с теб ;)

5. Огледалце, огледалце – когато уважаваме, харесваме или симпатизираме на някого сме склонни да копираме поведението му. Начинът, по който седи, кръстосаният крак, дори ръката, с която държи чашата или цигарата си. Има ли човек, чието поведение копираш?

via GIPHY

6. Усмихни се – много лесен и изпитан трик. Когато те завладеят мрачни мисли, тъжна си или просто искаш да се почувстваш по-добре – усмихни се. Широко, искрено и от сърце. Много скоро ще се развеселиш и всичко ще стане по-усмихнато ;)

7. Да преминем през тълпата – искаш да се промъкнеш през навалицата в метрото или на тротоара, или тълпата на концерта те задушава? Вместо да се вглеждаш в хората, докато преминаваш покрай тях, просто погледни напред, съсредоточи погледа си в нещо конкретно пред теб. Ще се учудиш как хората ще се отдръпнат и ще ти направят място да минеш :)

via GIPHY

8. Успокой се – има няколко начина да се справиш с безпокойството и паниката – дъвчи дъвка, тананикай си песен, решавай кръстословица или играй на любимата си игра в телефона. След малко ще се почувстваш много по-спокойна :)

9. Не ме мрази – когато някой не ни харесва, няма как да не го усетим. Ако имаш подобни наблюдения към даден човек, помоли го за нещо малко - химикалка, попитай за часа...Неусетно ще намали презрението си към теб, след като ти е свършил дребна услуга :)

10. Трикът с разсейването – докато разказваш на някого увлекателна история му подай плика с боклук и той дори няма да се усети – просто ще излезе с него и ще го изхвърли. Работи с всякакви предмети, но недей да прекаляваш с този трик, не е редно ;)

И още трикове и съвети:

Пет трика за перфектно първо впечатление

10 трика за успокоение на нервите за по-малко от 10 минути

Привлечи вниманието му с няколко женски трика 

1
коментар >