10 безотказни психологически трика, които да изпробваш веднага

Тествай тези доказани трикове, с които да привлечеш внимание, да се харесаш на някого или да разбереш дали привличането ти е взаимно :)

снимка: pixabay.com 

Има най-различни трикове и съвети за това как да се почувстваш по-щастлива или да се харесаш на онзи симпатяга, или дори да разбереш дали чувствата ви са взаимни.

Предлагаме ти няколко практически, бързи и безотказни психологически трикове, които наистина работят. Изпробвай ги още днес ;)

1. Какъв е цветът на очите ти? - Ако искаш някой да те хареса, изпробвай този трик. Докато ти говори се усмихвай и се опитай да разбереш какъв цвят са очите му. Така ще осъществиш мек и положителен визуален контакт, а той гарантирано ще те забележи ;)

2. Наблюдаваш ли ме? - Искаш да разбереш дали някой от присъстващите те наблюдава – защото те харесва или иска да те заговори...опитай нещо лесно – започни да се прозяваш, а този, който те наблюдава няма да може да спре и собствената си прозявка, защото както знаем – тя е заразна :)

via GIPHY

3. Харесваш ли ме? – Изпробвай този тест. Докато някой ти говори кимай и се усмихвай одобрително по време на конкретна дума или фраза, която той повтаря често. Ако те харесва, ще започне да повтаря тази дума още повече, провокиран от положителната ти реакция ;)

4. Харесвай ме! – има много лесен начин да накараш хората да те харесват – всеки път като се срещнете бъди развълнувана и щастлива да ги видиш. Много скоро и те ще се чувстват така при среща с теб ;)

5. Огледалце, огледалце – когато уважаваме, харесваме или симпатизираме на някого сме склонни да копираме поведението му. Начинът, по който седи, кръстосаният крак, дори ръката, с която държи чашата или цигарата си. Има ли човек, чието поведение копираш?

via GIPHY

6. Усмихни се – много лесен и изпитан трик. Когато те завладеят мрачни мисли, тъжна си или просто искаш да се почувстваш по-добре – усмихни се. Широко, искрено и от сърце. Много скоро ще се развеселиш и всичко ще стане по-усмихнато ;)

7. Да преминем през тълпата – искаш да се промъкнеш през навалицата в метрото или на тротоара, или тълпата на концерта те задушава? Вместо да се вглеждаш в хората, докато преминаваш покрай тях, просто погледни напред, съсредоточи погледа си в нещо конкретно пред теб. Ще се учудиш как хората ще се отдръпнат и ще ти направят място да минеш :)

via GIPHY

8. Успокой се – има няколко начина да се справиш с безпокойството и паниката – дъвчи дъвка, тананикай си песен, решавай кръстословица или играй на любимата си игра в телефона. След малко ще се почувстваш много по-спокойна :)

9. Не ме мрази – когато някой не ни харесва, няма как да не го усетим. Ако имаш подобни наблюдения към даден човек, помоли го за нещо малко - химикалка, попитай за часа...Неусетно ще намали презрението си към теб, след като ти е свършил дребна услуга :)

10. Трикът с разсейването – докато разказваш на някого увлекателна история му подай плика с боклук и той дори няма да се усети – просто ще излезе с него и ще го изхвърли. Работи с всякакви предмети, но недей да прекаляваш с този трик, не е редно ;)

И още трикове и съвети:

Пет трика за перфектно първо впечатление

10 трика за успокоение на нервите за по-малко от 10 минути

Привлечи вниманието му с няколко женски трика 

1 коментар »
Още по темата
С благодарност в сърцата: На 4 април празнуваме Световния ден на психолога
Топ 20 на целите, които си поставяме в живота
11 правила на етикета, които все някога сте нарушавали
10 трика за перфектно селфи (ВИДЕО)
Защо „убиваме вестоносеца“, ако новините са лоши?
Как да спреш да бъдеш „грозната приятелка“
10 съвета за по-добър метаболизъм
7 трика, с които винаги ще изглеждаш добре на снимки
10 хитри трика, които всяка жена трябва да знае (ВИДЕО)
Препоръчваме още
Пълнен омлет - перфектната бърза вечеря!
„Малки жени“ - вълнуващ нов прочит на един от най-обичаните класически романи
Четири типа мъже, с които не трябва да се занимаваш
Когато нямаш време: Това апетитно ястие се приготвя за минути
Най-полезните храни за здравето на очите
Да освежим работното място
Жените са по-кисели рано сутрин
Как да разпознаем лъжата: 5 невербални сигнала от езика на тялото
Най-големите „невинни“ лъжи в сайтовете за запознанства
Доля Гавански - от лондонския Бродуей до "18% Сиво"
Как класически игри като Тетрис ни помагат да отслабнем
Най-сладките храни и напитки
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби