Октейвия Спенсър е в ролята на „Мамчето“/снимки: Форум Филм България

Режисьорът Тейт Тейлър и продуцентът Джейсън Блум обединяват сили, за да разкажат напрегнатата и смразяваща история на самотната и затворена Сю Ан, която се трансформира в атрактивна парти домакиня с убийствени наклонности, позната просто като Мамчето.

В главната роля в „Мамчето“ влиза не кой да е, а носителката на Оскар Октейвия Спенсър.

Сю Ан е скромна жена, живееща в малко градче в Охайо. Един ден новото момиче в града Маги я моли да купи алкохол за нея и приятелите ѝ. Първоначално Сю Ан отказва, но в крайна сметка се съгласява, виждайки възможност така да се сдобие със свои собствени, макар и по-млади приятели. Тя предлага на тийнейджърите да не шофират пили и да се забавляват в мазето на нейния дом.

Има само няколко условия: един от младежите да остане трезвен, да не ругаят, никога да не се качват на горния етаж и да я наричат „Мамчето“.

Мълвата за доброто изкарване на младежите плъзва сред връстниците им и мазето на Сю Ан бързо се превръща в предпочитана дестинация за всички, които търсят забавление. Но когато гостоприемството на Мамчето и желанието ѝ да бъде в центъра на вниманието започват да стават обсебващи, тинейджърската мечта се превръща в кошмар. И от най-доброто място в града къщата на Мамчето става най-лошото на света.

Добре дошли сте при „Мамчето“ в кината от 31 май!

Коментирай >