ТЕСТ: Добър приятел ли си?

Отговори честно на въпросите, за да разбереш дали си надежден, грижовен и сигурен спътник на онези, които са ти скъпи

ТЕСТ: Добър приятел ли си?

Photo credit: Venera.bg 

Приятелството е красива връзка, която обогатява живота ни с любов, подкрепа и общуване. Понякога именно тези връзки се оказват най-трайните и продължават през целия ни живот.  

Този тест ще ти помогне да разбереш дали притежаваш качествата на истински приятел. Отговори честно на въпросите, за да разбереш дали си надежден, грижовен и сигурен спътник на онези, които са ти скъпи.

Най-добрият ти приятел преминава през труден период. Какво ще направиш?
Незабавно се свързвам с него, за да знае, че в мое лице има подкрепа и слушател.Изчаквам го сам да ме потърси - той знае, че съм насреща, ако има нужда. Не съм сигурна какво да направя, не съм много добра с емоциите.
Колко често се чуваш с приятелите си?
Редовно - искам да съм част от живота им.От време на време, заета съм, но се старая да ги търся, когато мога. Рядко намирам време, не ми се удава да поддържам връзка.
Твой приятел е постигнал нещо значимо. Как ще реагираш?
Празнувам успеха му от все сърце и го окуражавам.Поздравявам го непринудено, но не се прехласвам.Може и да забравя да го поздравя.
Какво правиш, когато с твой приятел имате разногласия?
Разговаряме спокойно и се опитваме да разберем гледната точка на другия.Даваме си малко време и пространство и обсъждаме проблема по-късно. Избягвам конфронтацията и се надявам, че проблемът ще отшуми от само себе си.
Как се справяте с тайните на приятелите си?
Пазя поверителността им и никога не предавам доверието им.Споделям само с най-близките си приятели, ако това няма да им навреди.Понякога се случва да издам нещо, но без никога не е нарочно.
Твой приятел се нуждае от помощ при преместване на ново място. Какво ще направиш?
Предлагам помощта си без колебание, ще бъда неотлъчно до него.Помагам, ако съм на разположение, стига да нямам други ангажименти.Вежливо отказвам, тъй като не съм почитател на физическия труд.
Какво правиш, когато твой приятел постига по-големи успехи от твоите?
Чувствам се истински щастлива за тях и се радвам на постиженията му.Опитвам да не се сравнявам и се съсредоточавам върху собствения си живот.Малко завиждам и съм обидена - трудно ми е да съм по-назад.
Как реагираш, когато твой приятел сгреши?
Подкрепям го и го успокоявам, всеки прави грешки.Предлагам съвети, ако ги иска, но все пак го оставям да се учи от грешките си. Дистанцирам се от ситуацията, тя не е мой проблем.
Приятел има нужда от рамо, на което да поплаче. Какво ще направиш?
Утешавам го и му давам да разбере, че съм на разположение. Изчаквам да се обърне към мен, ако иска да поговорим. Чувствам се неловко и не съм сигурна как да се справя с емоциите.
  

Коментирай »
Препоръчваме още
ТЕСТ: Каква ще е твоята собствена модна линия? ТЕСТ: Каква ще е твоята собствена модна линия?
ТЕСТ: Коя завладяваща българска мелодия отговаря най-много на твоя дух? ТЕСТ: Коя завладяваща българска мелодия отговаря най-много на твоя дух?
ТЕСТ: Мъжко момиче ли си или изискана дама? ТЕСТ: Мъжко момиче ли си или изискана дама?
ТЕСТ: Какъв е цветът на душата ти? ТЕСТ: Какъв е цветът на душата ти?
ТЕСТ: Как си с нервите? ТЕСТ: Как си с нервите?
ТЕСТ: Готина мацка ли си в очите на мъжете? ТЕСТ: Готина мацка ли си в очите на мъжете?
ТЕСТ: Кажи ми зодията на половинката ти и аз ще ти разкрия колко те обича ТЕСТ: Кажи ми зодията на половинката ти и аз ще ти разкрия колко те обича
ТЕСТ: Кой герой от "Game of Thrones" си? ТЕСТ: Кой герой от "Game of Thrones" си?
ТЕСТ: Готова ли си да се обвържеш?   ТЕСТ: Готова ли си да се обвържеш?  
ТЕСТ: Какъв е твоят животински инстинкт? ТЕСТ: Какъв е твоят животински инстинкт?
ТЕСТ: Отговори на един въпрос и ще ти кажа какъв зеленчук си ТЕСТ: Отговори на един въпрос и ще ти кажа какъв зеленчук си
ТЕСТ: Коя принцеса на Дисни си? ТЕСТ: Коя принцеса на Дисни си?
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби