Екшън носталгия и свежи попълнения в “Непобедимите 4” (кино предложение)

Режисьор на „Непобедимите 4“ е Скот Уо

18 септември 2023
Екшън носталгия и свежи попълнения в “Непобедимите 4” (кино предложение)

Photo credit: Alexandra Films

Ново поколение от звезди се присъединява към легендите на екшъна в Холивуд за още по-епично изживяване в “Непобедимите 4”.

Към Джейсън Стейтъм, Долф Лундгрен, Ранди Кутюр и Силвестър Сталоун, които се събират отново в отбора на елитните наемници, за първи път се присъединяват Къртис "50 Cent" Джаксън, Меган Фокс, Тони Джаа, Ико Уваис, Джейкъб Сципио, Леви Тран и Анди Гарсия.

В новата лента на любимите ни екшън герои е възложена мисия да попречат на терористична организация, ръководена от Суарто Рахмат, да пренесе контрабандно ядрени бойни глави, които ще разпалят конфликт между Русия и САЩ.

„Непобедимите“ притежават всички съществуващи оръжия и уменията да елиминират всеки противник. Те са защитници от последна инстанция, които се включват в играта, когато други опции вече няма. А младите попълнения ще придадат ново значение на израза „свежа кръв“, с необикновения си стил и подход.

Режисьор на „Непобедимите 4“ е Скот Уо, сценарият е дело на Кърт Уимър, Тад Дагерхарт, Макс Адамс. Продуценти на лентата са Кевин Кинг Темпълтън, Лес Уелдън, Ярив Лернер, Джейсън Стейтъм, оператор е Тим Морис-Джоунс Музиката е поверена на Гийом Русел. В главните ролиу влизат Джейсън Стейтъм, Силвестър Сталоун, Къртис "50 cent " Джаксън, Меган Фокс, Долф Лундгрен, Тони Джа, Ико Увайс, Ранди Кутюр, Джейкъб Сипио, Леви Тран, Анди Гарсия.

Коментирай »
Препоръчваме още
Захарта е най-популярният наркотик Захарта е най-популярният наркотик
„Сицилианецът” от Марио Пузо – криминални войни и интриги в продължението на най-популярната мафиотска сага (предложение за четене) „Сицилианецът” от Марио Пузо – криминални войни и интриги в продължението на най-популярната мафиотска сага (предложение за четене)
Паста срещу нудълси: Да открием разликите Паста срещу нудълси: Да открием разликите
10 уникални начина да кажеш „Обичам те“ без думи 10 уникални начина да кажеш „Обичам те“ без думи
Осем знака, че трябва да се събереш с бившия си Осем знака, че трябва да се събереш с бившия си
Доза книжен уют с „Чаша, пълна с утеха“ от магьосницата Карън Хокинс (предложение за четене) Доза книжен уют с „Чаша, пълна с утеха“ от магьосницата Карън Хокинс (предложение за четене)
Петте типа жени, които отблъскват мъжете Петте типа жени, които отблъскват мъжете
Предложение за четене: „Действаме, играем, мислим” от проф. Бернар Окутюрие Предложение за четене: „Действаме, играем, мислим” от проф. Бернар Окутюрие
Защо е важно да се храним бавно и да дъвчем дълго? Защо е важно да се храним бавно и да дъвчем дълго?
ТЕСТ: Как ще се справиш с нашествие на плюшени зомби мечета? ТЕСТ: Как ще се справиш с нашествие на плюшени зомби мечета?
Три причини да правите секс всеки ден Три причини да правите секс всеки ден
50% от хората намират татуировките за привлекателни 50% от хората намират татуировките за привлекателни
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби