По червения килим на световната премиера на „Нито звук 2“ в Ню Йорк (СНИМКИ)

Световната премиера на „Нито звук 2“ се състоя в Ню Йорк

По червения килим на световната премиера на „Нито звук 2“ в Ню Йорк (СНИМКИ)

снимки: Форум Филм България

Световната премиера на дългоочаквания хорър „Нито звук 2“ (A Quiet Place 2) се състоя в Ню Йорк.

Смразяващи първи кадри от „Нито звук 2“ (ВИДЕО/СНИМКИ)

По червения килим на бляскавото събитие мина невероятната Емили Блънт в уникална червена рокля на „Alexander McQueen“.

Заедно с нея бе и съпругът ѝ Джон Кразински, който не само партнира на очарователната си половинка в „Нито звук 2“, но е и режисьор, сценарист и продуцент на лентата.

По червения килим дефилираха и актьорите бяха Килиън Мърфи, Джимон Унсу, Милисент Симъндс, както и продуцентите Андрю Форм, Брад Фулър и Майкъл Бей.

В „ Нито звук 2“ виждаме, че борбата за оцеляване продължава, но действието се развива отвъд пясъчната пътека, където сигурността на убежището отсъства напълно.

Зловещите създания, които ловуват по най-малкия звук, вече не са единствената заплаха. Евелин Абът (Емили Блънт) носи отговорността да напише сама историята на бъдещето си и да защити своите спътници.

Коментирай »
Още по темата
Откриваме защо светът затихна с „Нито звук: Ден първи“ (кино предложение) Откриваме защо светът затихна с „Нито звук: Ден първи“ (кино предложение)
Смразяващи първи кадри от „Нито звук 2“ (ВИДЕО/СНИМКИ) Смразяващи първи кадри от „Нито звук 2“ (ВИДЕО/СНИМКИ)
Препоръчваме още
Кюфтета от тиквички – вкусни и лесни за приготвяне Кюфтета от тиквички – вкусни и лесни за приготвяне
Естествено забременяване след ин витро: Явлението не е никак рядко Естествено забременяване след ин витро: Явлението не е никак рядко
Доказано: Мъжете не разбират жените Доказано: Мъжете не разбират жените
Зашеметяваща мозайка разкрива пет огромни звездни „детски градини“ Зашеметяваща мозайка разкрива пет огромни звездни „детски градини“
Една горчиво-сладка история оживява отново: „Лятото на неудачниците“ (предложение за четене) Една горчиво-сладка история оживява отново: „Лятото на неудачниците“ (предложение за четене)
Най-сладките храни и напитки Най-сладките храни и напитки
Д-р Енджи Касабие казва „Не“ на диетите!“ (предложение за четене) Д-р Енджи Касабие казва „Не“ на диетите!“ (предложение за четене)
Силовите тренировки помагат при лечение на тревожност и депресия Силовите тренировки помагат при лечение на тревожност и депресия
ТЕСТ: Каква приятелка си? ТЕСТ: Каква приятелка си?
Магически реализъм в сърцето на едно българско село: „Зазидани“ от Петър Маринков (предложение за четене) Магически реализъм в сърцето на едно българско село: „Зазидани“ от Петър Маринков (предложение за четене)
Болестта, за която не говорим: Симптоми, превенция и малко известни факти за хемороидите Болестта, за която не говорим: Симптоми, превенция и малко известни факти за хемороидите
Ще се осмелите ли да опитате? Най-странните комбинации с шоколад Ще се осмелите ли да опитате? Най-странните комбинации с шоколад
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби