Втората част на хоръра от 2018 година „Нито звук“ повишава нивата на адреналин в кината през март 2020 година.

Още с трейлъра на филма зрителите стават свидетели на бурната развръзка около мистериозната и животозастрашаваща заплаха от първия филм, която не само не се е разминала, но води със себе си още жестоки препятствия, нова атака и нова дилема отвъд пустошта.

Напрежение, умопомрачаващ саундтрак и невъобразима динамика на действието ще видим в „Нито звук“, който ни потапя още по-дълбоко в света, в който тишината е единственият закон за оцеляване.

След смъртоносните събития у дома, сега оцелелите членове на семейство Абът трябва да се изправят пред ужасите на външния свят, докато продължават борбата си за оцеляване в абсолютно мълчание.

Принудени да се впуснат в неизвестното, те бързо осъзнават, че създанията, които могат да усетят само по най-малкия звук, не са единствената заплаха, която дебне отвъд пясъчната пътека.

Разтърсващата история от „Нито звук 2“ отново е дело на режисьора Джон Красински. Той е и сценарист на филма заедно със Скот Бек и Брайън Уудс.

Във втората част на трилъра се завръщат Емили Блънт, Милисент Симъндс и Ноа Джуп, а сред новите попълнения в актьорския състав са Килиън Мърфи, Джаймън Хунсу, Уейн Дювал и други.

Колко може да понесе човешката воля и струва ли си да бягаш, когато не виждаш спасение? „Нито звук 2“ идва в кината на 20 март 2020 година, моля, пазете тишина!

Коментирай >