Когато традициите и дългът са на почит, а дързостта да отстояваш правдата – най-безпощадното оръжие (ВИДЕО)

„Рая и последният дракон“ е дело на създателите на „Смелата Ваяна“ и „Замръзналото кралство“

21 октомври 2020
Когато традициите и дългът са на почит, а дързостта да отстояваш правдата – най-безпощадното оръжие (ВИДЕО)

снимки; Форум Филм България

Кралете на класическия и модерен анимационен жанр Дисни не спират да ни радват с нови истории и вдъхновяващи образи, които окриляват и превръщат паралелната филмова вселена в абсолютна реалност за всички нас.

Рая и последният дракон“ (Raya and the Last Dragon) е новата приключенска продукция, която създателите на „Смелата Ваяна“ и „Замръзналото кралство“ предлагат на зрителите, препращайки ги далеч в миналото, когато традициите и дългът са на почит, а дързостта да отстояваш правдата – най-безпощадното оръжие.

В първия трейлър на „Рая и последният дракон“ ставаме свидетели на мистериозния път, по който решителната Рая е тръгнала в търсене на мира и хармонията по древните земи.

А началото на тази история започва много отдавна във фантастичния свят на Кумандра, където хора и дракони са били свързани в прекрасно съжителство. Тази хармония обаче се разпада след зловещите заплахи на непознати чудовища.

За да спасят човечеството и по света да възтържествува спокойствие и разбирателство, драконите жертват себе. След цели 500 години жестоките чудовища се завръщат, за да сеят разруха, и е време доблестната Рая да намери последния дракон и да спре завинаги инвазията на злодеите.

Вдъхновяваща и смела, обединяваща и дръзка – това е Рая, а нейната мисия и авантюристичен подвиг, който ще спаси хората, ще я превърнат в истински войн.

Трудностите по пътя и предизвикателството да се изправиш сам срещу цялото зло, ще ѝ покажат, че не само драконова магия е нужна, за да бъде спасен света, а и много вяра. А как да да повярваш, когато тъмнината дебне отвсякъде?

Режисьори на филма са Дон Хол и Карлос Лопес Естрада. Продуценти на „Рая и последният дракон“ са Оснат Шурер и Питър Дел Вечо.

Коментирай »
Още по темата
Фантастично приключение с „Рая и последният дракон“ (ВИДЕО) Фантастично приключение с „Рая и последният дракон“ (ВИДЕО)
Препоръчваме още
„Тъмни алеи“ на Иван Бунин за пръв път на български език (предложение зза четене) „Тъмни алеи“ на Иван Бунин за пръв път на български език (предложение зза четене)
Най-романтичните дестинации в света Най-романтичните дестинации в света
Най-често срещаните алергии през зимата: Как да ги разпознаем Най-често срещаните алергии през зимата: Как да ги разпознаем
9 съвета за незабравимо и безгрижно пътуване с деца 9 съвета за незабравимо и безгрижно пътуване с деца
Колко дълго може да издържи човешкият организъм на екстремно високи температури? Колко дълго може да издържи човешкият организъм на екстремно високи температури?
„Смъртта на Бялата лисица“ на Анна Заркова търси истината за Луканов и погребаните комунистически тайни „Смъртта на Бялата лисица“ на Анна Заркова търси истината за Луканов и погребаните комунистически тайни
Седем ситуации, в които задължително трябва да се извиниш Седем ситуации, в които задължително трябва да се извиниш
„Любов, или нещо такова“ от норвежката писателка Тересе Тунген (предложение за четене) „Любов, или нещо такова“ от норвежката писателка Тересе Тунген (предложение за четене)
Внимание, дами! Не вземайте болкоуспокояващи и противозачатъчни едновременно Внимание, дами! Не вземайте болкоуспокояващи и противозачатъчни едновременно
Предложение за четене: „Ещорил” от Деян Тиаго-Станкович Предложение за четене: „Ещорил” от Деян Тиаго-Станкович
Най-добрите дестинации за вино в Европа Най-добрите дестинации за вино в Европа
Глутенът в храните – опасен ли е и какво трябва да знаем за него Глутенът в храните – опасен ли е и какво трябва да знаем за него
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби