Най-опасните знаменитости в интернет за 2019 година

Внимание опасни звезди!

13 ноември 2019
Най-опасните знаменитости в интернет за 2019 година

снимка: David MarkPixabay 

Ако сте сред хората, които обожават да следят любимите си (и не толкова) звезди в онлайн пространството, тази статия е точно за вас.

От компанията за киберсигурност "Макафий" публикуваха своя списък с най-опасните знаменитости в интернет за 2019 година и ето как изглежда той:

На първо място е звездата от "Момичетата Гилмор" и "Женско братство" Алексис Бледел. Вероятността търсещите информация за актрисата да попаднат на сайт с вируси или зловреден софтуер, е най-голяма.

В „Опасния Топ 10“ попадат още Джеймс Кордън, Софи Търнър, Ана Кендрик, Лупита Нионго, Джими Фалън, Джаки Чан, Лил Уейн, Ники Минаж и Теса Томпсън.

Миналата година на първо място в класацията беше актрисата Руби Роуз.

Целта на „Макафий“ е с ежегодните си проучвания да насочи вниманието на интернет потребителите към опасността от кликането върху подозрителни линкове.

Коментирай »
Още по темата
Най-красиво остаряващите знаменитости (СНИМКИ) Най-красиво остаряващите знаменитости (СНИМКИ)
Най-популярните звездни двойки в Instagram Най-популярните звездни двойки в Instagram
Най-влиятелните модни диктатори на 2019 година (СНИМКИ) Най-влиятелните модни диктатори на 2019 година (СНИМКИ)
Най-високоплатените музиканти за 2019 година Най-високоплатените музиканти за 2019 година
Най-влиятелните знаменитости в интернет за 2019 година (СНИМКИ) Най-влиятелните знаменитости в интернет за 2019 година (СНИМКИ)
Най-харесваните знаменитости в Instagram за 2019 година (СНИМКИ) Най-харесваните знаменитости в Instagram за 2019 година (СНИМКИ)
Препоръчваме още
Не загърбвай огледалото заради зачервения нос Не загърбвай огледалото заради зачервения нос
Да укрепим имунната система! 5 начина, по които водата ни помага Да укрепим имунната система! 5 начина, по които водата ни помага
Най-често срещаните алергии през зимата: Как да ги разпознаем Най-често срещаните алергии през зимата: Как да ги разпознаем
Враждебният сексизъм на родителите влияе на възпитанието на децата Враждебният сексизъм на родителите влияе на възпитанието на децата
Малко известни рискови фактори за високо кръвно: Влиянието на сънната апнея Малко известни рискови фактори за високо кръвно: Влиянието на сънната апнея
Първи стъпки при изгаряне: Какво можем да направим в домашни условия Първи стъпки при изгаряне: Какво можем да направим в домашни условия
Никога не е късно… Никога не е късно…
Най-здравословните храни в магазина Най-здравословните храни в магазина
В страшния свят на нюйоркската мафия: „Най-сладката забрава“ от Даниел Лори (предложение за четене) В страшния свят на нюйоркската мафия: „Най-сладката забрава“ от Даниел Лори (предложение за четене)
Крехко и много вкусно: Пилешки медальони с пресни зеленчуци Крехко и много вкусно: Пилешки медальони с пресни зеленчуци
Най-сладкото зайче хапва малини Най-сладкото зайче хапва малини
Нещата, които той задължително трябва да има Нещата, които той задължително трябва да има
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби