Нина Добрев и Иън Сомърхолдър, снимка: accidentalpaparazzi

Звездите от „Дневниците на вампира” (The Vampire Diaries) Нина Добрев и Иън Сомърхолдър може би шокираха феновете на сериала с раздялата си, но близък до бившата двойка побърза да увери почитателите на вампирската поредица, че личните им отношения няма да попречат на снимките на петия сезон на успешния сериал.

„Раздялата им е съвсем приятелска, нямаше обиди, злобни коментари или омраза”, разкри източник, близък до двамата актьори. „Любовта им започна като приятелство, след това героите им в сериала също се влюбиха. Но в края на краищата тази раздяла беше неизбежна. 10-годишната възрастова разлика също си казва думата, но добрата новина е, че Нина и Иън остават приятели и ще продължат да работят заедно”.

24-годишната актриса от български произход Нина Добрев и 34-годишният й колега от сериала Иън Сомърхолдър разкриха връзката си през 2011 година. Миналата пролет младата актриса сподели пред списание Seventeen, че е била далеч от мисълта да се влюбва в колега от сериала, тъй като е искала да бъде истински професионалист. Поради това тя дълго се борила с чувствата си към Иън, но неуспешно.

Все още няма официален коментар от звездите от „Дневниците на вампира”, въпреки че Иън намекна за раздялата в Twitter с цитата „Хората се променят и забравят да го казват един на друг”.

Коментирай >