снимки: NOVA

Синът на обичаната българска актриса Албена Михова уверено върви по стъпките на талантливата си майка. Мартин Желанков се сдоби с роля в сериал още след първия кастинг в живота си. Той играе в романтичната комедия „Ние, нашите и вашите“.

Албена Михова сподели, че оставя сина си да се подготвя сам за ролята. Тя допълни, че никога не си е представяла, че синът й ще поеме по този път.

„Взимах го с мен в школата, за да ми помага. Трябваше някой да ми носи дисагите, а то пък взе, че му хареса и ето го сега“, разкри актрисата, като подчерта, че отказва да помага на сина си в подготовката, защото смята, че може да се справи сам.

За сметка на това двамата гледат заедно сериала и коментират актьорската игра.

„Не знаех кои са другите в кастинга на „Ние, нашите и вашите“ и колко добри са те. На мен ми беше за първи път. Взеха, че ме избраха - според мен стана случайно“, разказа с чувство за хумор Мартин.

Той сподели още, че ролята му в „Ние, нашите и вашите“ е много близка до самия него и това му помага:

„Улеснява ме, защото образът също е музикант, спортист и романтик. Аз съм същият, само че не съм толкова плах, колкото него“.

Актьорското семейство очевидно се забавлява и в реалния живот, както и на сцената. Най-забавно им е било, когато Албена се заключила по халат навън, защото искала да полее цветята си и се чудела как да се свърже с Мартин, за да я спаси.

Бях една гола жена пред вратата и обикалях по съседите, за да търся вариант да се обадя на Марти да дойде“, разказа актрисата.

„Аз пък бях в час по математика, когато ми звънна непознат номер, на който не вдигнах. После разбрах, че е мама и казах на госпожата, че трябва да тръгна, но не мога да ѝ кажа защо“, допълни Мартин.  

Коментирай >