Total War: PHARAOH потaпя играчите в бурните събития от периода на Новото царство на Египет

Total War: PHARAOH излиза на пазара през октомври

25 май 2023

Photo credit: Creative Assembly

„Total War: PHARAOH“, следващата част от стратегическия франчайз, излиза на пазара през октомври 2023 г., обявиха SEGA® Europe Limited. и Creative Assembly Ltd. SEGA® Europe Ltd.

„Total War: PHARAOH“ ще потопи играчите в бурните събития от периода на Новото царство на Египет, където те ще имат възможност да определят съдбата на три велики култури, докато се борят за оцеляване сред катаклизмичния колапс на бронзовата епоха.

Това е второто самостоятелно заглавие на българското студио след изключително успешната „А TOTAL WAR SAGA: TROY“, която беше заявена от повече от 7.5 милиона потребители само в първите 24 часа от пускането си на пазара.

„Малко периоди са по-емблематични от Древен Египет; изпълнен с политически интриги, катаклизмични събития и грандиозни военни кампании, това е идеалната среда за Total War заглавие“, каза Тодор Николов от Creative Assembly. „Като фараон, трябва да спасите Египет от ръба на унищожението и да преведете народа си през катастрофалния колапс на бронзовата епоха. От вас зависи дали ще оцелеете или ще потънете в забрава“.

Проправете своя собствен път

Фараонът е мъртъв и хората от Египет, Ханаан и хетската империя се нуждаят от нов лидер. Мнозина бленуват за фараонския трон, но пътят към него е изключително опасен. Като водач на тези велики народи, трябва да преодолеете обществения колапс, да се изправите срещу природни бедствия и да съумеете да защитите хората си от нашествениците.

Photo credit: Creative Assembly

Изберете един от осемте ръководители на фракции от три богати културни центъра, всеки с уникален стил на игра, и поемете командването на неустрашими армии. Независимо дали сте ненадминат дипломат, дали влизате решително в битка като непоклатим командир или причинявате хаос като безстрашен военачалник, единственото важно нещо е да станете водач, който историята ще запомни.

Потопете се в древен Египет

От плодородните брегове на река Нил до ветровитите, сухи пустини на Синайския полуостров и планинските скали на древна Мала Азия, това великолепно визуално пресъздаване на Древен Египет, Ханаан и Анатолия възражда невероятната красота и свирепост на тези земи в най-бурната им епоха.

Photo credit: Creative Assembly

Надвийте враговете си в епични динамични битки

Вражеските армии не са единствените предизвикателства, които трябва да преодолеете на бойното поле. Поведете войниците си през внезапни и драматични промени на времето като дъжд, непоносими горещини, гръмотевични и пясъчни бури, които пряко влияят както на поведението на армиите на бойното поле, така и върху терена на битката. Също така, огнените стрели и факли могат да причинят пожари, които бързо да се разпространят по бойното поле, докато опустошават гори и причиняват сериозни щети на селищата.

Photo credit: Creative Assembly

Персонализирайте кампанията си

С чисто новата функционалност за персонализиране на кампании всяка нова игра може да е тотално различна от предната. Изберете сами срещу какво да се изправите чрез разширен набор от опции за персонализиране на кампанията като произволни начални позиции за всички фракции, подробни настройки на ресурсите, възможност за избор на различни природни бедствия и много други. С богат набор от възможности, подредете шансовете срещу себе си, за да се предизвикате или станете несравнима сила и така да олекотите пътя си към победата.

Photo credit: Creative Assembly

Можете да поръчате предварително сега

Чрез предварителна поръчка сега играчите могат да се възползват от редица бонуси за ранно приемане, включително възможността да участват в уикенд с ранен достъп, козметичен пакет Avatar of the Gods и козметичен пакет Heart of the Shardana.

За повече информация относно бонусите за предварителна поръчка, посетете секцията Често Задавани Въпроси за „Total War: PHARAOH“. Можете да поръчате предварително директно от разработчиците в магазина на Total War: PHARAOH, Steam или Epic Games Store.

Photo credit: Creative Assembly

Коментирай »
Последни теми от форума
виж всички
Препоръчваме още
Предложение за четене: „Похищението на Ани Торн”
Топ 5 на плодовете, топящи мазнини
Избягването на наситените мазнини полезно или вредно?
Епична любов, страст и пищна руска атмосфера в "Анна Каренина"
Музикален хаос от Мерилин Менсън (ВИДЕО)
Йети е вид древна бяла мечка
Шест признака, които издават мъжката изневяра
Рицарите изчезнаха
Още една причина да приемаме повече магнезий с храната
Предложение за четене: „Тя, която трябваше да умре”
„Жажда” на Амели Нотомб ѝ носи номинация за „Гонкур“ 2019 (предложение за четене)
Хората са невероятни :)
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби