снимки: "Като две капки вода"

Вече са ясни финалистите в шоуто „Като две капки вода“. За първото място ще се състезават Михаела Маринова, Люси Дяковска, ДесиСлава и Миро.

В последния концерт звездите сами избраха песните, с които да спечелят сърцата на публиката. Михаела Маринова избра Селин Дион, с песента от саундтрака на „Титаник“ - My Heart Will Go On.

Люси ще влезе в образа на Маргарита Хранова с песента "Устрем", а ДесиСлава народната песен "Притури се планината". Миро пък ще заложи на Славка Калчева и "Бяла роза".

А дванайстият лайв на „Като две капки вода“ отново ни донесе много емоции, смях и разнообразна музика.

Башар Рахал пя за първи път на сцена със сестра си – Карла и то точно на рождения ден на майка им. Те зарадваха феновете с дуета на Карла и Руши Видинлиев „Лъжи ме“.

Михаела Маринова пък се влезе в образа на любимата Уитни Хюстън. Тя посвети изпълнението си на всички хора, които вярват в мечтите си.

Коцето Калки донесе истински заряд с образа на Bon Jovi. Силна прегръдка от Фънки пък изненада ДесиСлава, след преобразяването ѝ в Ищар.

Миро изправи публиката на крака с песен Слави Трифонов, а Ваня Джаферович беше заобиколен от красиви жени в един от музикалните сюжети на рапъра Криско. София Джамджиева пък беше рок дива с Meat Loaf.

Големият финал на „Като две капки вода“ е на 29 май от 20:00 ч. в ефира на NOVA.

Коментирай >