снимка: 6563351Pixabay 

Знаем, че сме секси през цялата година. Но жените обичаме да бъдем тематично секси. По Хелоуин винаги търсим секси костюми, през март сме неустоими мартенички, а по Коледа...Снежанки :)

Ето как с няколко стъпки да се превърнеш в най-секси Снежанката по коледните партита:

облечи се в бяло

...или поне в по-светли дрехи. Бялото е секси цвят и е особено подходящ за коледните празници. Можеш да пробваш онази къса снежна туника, която толкова много си си харесала. Убедени сме, че ще изглеждаш ослепително с нея.

подходящи бижута и аксесоари

Подбери ги да са в синхрон с дрешките и ефектът е сигурен. Сребърно колие или секси червени елементи като ръкавиците, шапката, шалът и коланът, ще те направят ослепителна. Ако ти отива можеш да подсилиш ефекта и с червено червило и лак. Така категорично ще си достатъчно огнена на празниците.

гримът

Коледните празници са тези, на които можеш да си позволиш по-лек грим и за вечерно излизане. Не пречи да подсилиш черния молив с контрастиращи снежно бели сенки. На фона на червеното червило, ще бъдеш една истинска секси Снежанка.

настроението

Не забравяй и празничното настроение. Знаеш какво казват и са прави – най-красивата жена е усмихнатата. Поработи над настроението си с малко коледна музика или някое тематично филмче и ще си най-прекрасната Снежанка на купона :) 

Коментирай >