снимка: pexels.com

Американски сайт за пътувания се зае с нелеката задача да класира най-сексапилните националности. За целта на проучването били интервюирани 110 000 американци от мъжки и женски пол, които трябвало да посочат представителите на кои държави намират за най-секси.

Американците поставили на първо място жените от Армения. На второ място те класирали представителките на островната държава Барбадос. Тази подредба не е никак учудваща предвид факта, че едни от най-известните със сексапила си жени - Ким Кардашиян и Риана, са съответно с арменски и барбадоски произход.

Българките също са намерили място в класацията на най-сексапилните жени, те са под номер 9. Тук може би трябва да отчетем влиянието на популярната в САЩ актриса Нина Добрев, която е родена в България.

А ето как изглежда и самата класация при жените:

1. Арменки

2. Барбадоски

3. Американки

4. Колумбийки

5. Англичанки

6. Австралийки

7. Бразилки

8. Филипинки

9. Българки

10. Ливанки

При мъжете нещата стоят малко по-различно. Американките са посочили ирландците като най-сексапилни в света. И как няма, ако съдим по примери като Колин Фаръл, Лиъм Нийсън, Пиърс Броснан и Майкъл Фасбендър. Втори са австралийците, за които едва ли има нужда даваме друг пример освен братята Хемсуърт. Изненадата в класацията са пакистанците, които са заели третото място.

Ето как изглежда и Топ 10 при мъжете:

1. Ирландци

2.Австралийци

3. Пакистанци

4. Американци

5. Англичани

6. Шотландци

7. Италианци

8. Нигерийци

9. Датчани

10. Испанци

Коментирай >