снимки: Sony Music/Вирджиния Рекърдс

Талантливият музикант Денис Лойд се завръща с нова доза въздействаща музика.

Сингълът “Anxious” ще бъде част от предстоящия му дебютен албум, който излиза през 2021 година и ще представлява хроника на „най-тъмния период от живота му“.

В музикалната колекция Денис Лойд ще се върне назад във времето, когато на пръв поглед кариерата му потръгва безпрецедентно, благодарение на хитовото парче от 2018 година “Nevermind” , а всъщност зад кулисите му се налага да се изправи пред сериозни изпитания.

Надявайки се да пусне песента “Never Go Back” като следващ сингъл, музикантът се сблъсква с категоричния отказ на предишния си лейбъл, който не се съгласява с креативната посока, по която изпълнителят е поел и замразява музикалните му проекти.

Едногодишен правен спор между двете страни предизвиква последвалите проблеми с депресията на Денис Лойд, който не е сигурен дали някога отново ще може да издава музика.

В проекта “Anxious” той разголва най-болезнено уязвимата си страна, размишлявайки над страха и епизодите на паника, които вдъхновяват и видеото към песента.

„Това се случи първия път, в който получих паник атака. Зави ми се свят, сърцето ми биеше със страшна скорост. Чувствах се сякаш светът се срива около мен, но всъщност всичко бе само в главата ми. Бяха неприятни времена“, споделя музикантът.

Коментирай >