Снимки: Форум Филм България

Джон Сина („Тотал щета“, „Сестри на макс“), Лесли Ман („Така е на 40“) и Айк Баринхолц („Да разлаем съседите“, „Отряд самоубийци“) поемат нелеката задача да предпазят децата си от необмислени действия на абитуриентския бал. А когато родители започнат да правят необмислени неща, смехът в огромни дози е гарантиран. Този април ще станем свидетели на една изключително забавна и отговорна мисия в „Секс на куково лято“.

Време е за една от най-магичните нощи в живота на тийнейджърите – абитуриентския бал. Разбира се, че няма по-подходящ момент от този три най-добри приятелки да загубят девствеността си. Пактът, който сключват помежду си да правят секс за първи път в абитуриентската вечер, за тяхна зла участ, е разкрит от родителите им. А среднощната операция, както и събитията, които следват, ще се помнят доживот.

Комедията е продуцирана от Сет Роугън, Еван Голдбърг и Джеймс Уийвър ("Да разлаем съседите", "Това е краят"), заедно с Джон Хървиц, Хейдън Шлосберг ("Harold & Kumar series") и Крис Фентън ("47 ронини"). Сценаристи са братята Браян и Джим Кихои, Джон Хървиц, Хейдън Шлосбърг, Ебен Ръсел.

Успешна ли ще е мисия „Секс на куково лято“? Ще разберем на 6 април.

Коментирай >