снимки: Форум Филм България

Ноември 2019 година ще се окаже горещ! Пожар ще предизвика най-новата комедия на Paramount „Не си играй с огъня“ (Playing with Fire), посветена на най-елитния екип пожарникари в света.

Ръкави запретват Джон Сина и компания, а докъде ще се разпространи „безпощадният огън“, който само три палави деца могат да предизвикат, ще разберем съвсем скоро.

Трейлърът на филма ни разкрива изключителна динамика и не особено деликатен преход между смелите и решителни пожарникари, готови на всичко в името на сигурността, и абсолютната безпомощност пред лудориите на три неконтролируеми деца.

При поредната опасна операция смелите огнеборци спасяват тримата малчугани, оказали се без надзор в самотна къща в гората. След успешната мисия екипът пожарникари поема отговорността да се грижи за тях, докато не бъдат поверени отново на родителите си. Това слага начало на най-голямото предизвикателство за опитните пожарникари, които хиляди пъти предпочитат да влизат в огнените капани на природата, отколкото да се грижат за три невръстни хлапета и то… от най-непослушните.

Не си играй с огъня“ събира на едно място колоритен актьорски състав начело със звездата от „Бъмбълби“ и „Секс на куково лятоДжон Сина.

Сред останалите актьори във филма са Джуди Гриър, Кийгън-Майкъл Кий, Джон Легуизамо, Бриана Хилдебранд, Кърт Лонг, и др.

Режисьор на „Не си играй с огъня“ е Анди Фикман, а сценарият е дело на Дан Юън и Мат Либерман.

Не си играй с огъня“ избухва в кината на 8 ноември 2019 година.

Коментирай >