снимка: Вирджиния Рекърдс/Sony Music Entertainment

Ready To Go е вторият официален сингъл от предстоящия четвърти студиен албум на британското дуо Hurts, озаглавен "Desire".

"Ready To Go е песен за живота в цялата му пълнота и жизненост. Видеото пък контрастира на това настроение, тъй като разглежда скръбта и трудностите, през които минават голяма част от мъжете с емоционални проблеми. Това е особено често срещан голям проблем в Северна Англия, където снимахме видеото. Надявам се, че песента и видеоклипът към нея ще успеят да представят нашето позитивно послание в това да се радваме на живота", разказа Тео Хатчкрафт от Hurts.

Докато първите два албума на Hurts бяха издържани в меланхоличен саунд и готическа атмосфера, третият албум "Surrender" предложи на феновете различна музикална посока в развитието на групата.

Сега с "Desire" и песни като Chaperone, People Like Us, и новият сингъл Ready To Go, Hurts дават заявка за нови музикални територии.

След триумфалния старт на кариерата им през 2010 година с дебютния албум "Happiness" и тоталния хит Wonderful Life, Тео Хатчкрафт и Адам Андерсън издават два студийни албума - "Exile" (2013) и "Surrender" (2015) - от които излизат редица успешни сингли, сред които хитовете Some Kind of Heaven и Nothing Will Be Bigger Than Us.

В началото на 2017 година Hurts издадоха песента Beautiful Ones и обявиха, че е пилотен сингъл от предстоящ студиен проект. Песента написана от Тео Хатчкрафт е "във възхвала на човешката индивидуалност", както самият той казва. 

Коментирай >