Като на семейно тържество: Chanel представи пролет-лято 2021 (ВИДЕО)

Chanel заложи на семейството при представянето на колекция пролет-лято 2021 в Париж

Френската модна къща Chanel (Шанел) представи колекцията си пролет-лято 2021 в условията на ограничителни мерки заради пандемията от COVID-19.

Множество модели от органза и тюл, както и бляскави вечерни тоалети присъстваха в колекцията, издържана основно в черно и в пастелни тонове.

Моделите, които носеха корони от цветя, показаха тоалети с флорални мотиви, дантелени топове, поли, болера и ризи с волани, както и традиционните за Chanel костюми от туид.

Шоуто по традиция закри булката на Chanel, която пристигна на кон в рокля от сатен с избродирани искрящи пеперуди в стил 20-те години на миналия век.

Имайки предвид невъзможността да бъде организирано голямо и шумно шоу със стотици гости от света на шоубизнеса, творческият директор на Chanel Виржини Виар оприличи ревюто на „семейно тържество“.

"Обичам големите семейни събирания със всички поколения. Толкова топлота. Това е духът на Chanel", обясни тя.

Сред малкото гости спектакъла бяха посланичките на Chanel Пенелопе Крус, Марион Котияр и Лили-Роуз Деп, които седяха на дистанция.

Коментирай »
Още по темата
Chanel N°5 навършва 100 години Chanel N°5 навършва 100 години
Chanel показа колекцията си "Художествени занаяти" в старинен френски замък (ВИДЕО) Chanel показа колекцията си "Художествени занаяти" в старинен френски замък (ВИДЕО)
Chanel внесе холивудски блясък на Седмицата на модата в Париж (ВИДЕО) Chanel внесе холивудски блясък на Седмицата на модата в Париж (ВИДЕО)
Препоръчваме още
Свят без интернет и електронни комуникации в антиутопията „Мъжът с жълтото палто“ (предложение за четене) Свят без интернет и електронни комуникации в антиутопията „Мъжът с жълтото палто“ (предложение за четене)
Защо мъжете в униформи са толкова секси Защо мъжете в униформи са толкова секси
Най-подходящото време за сватба Най-подходящото време за сватба
За стройна фигура яжте бавно За стройна фигура яжте бавно
Първо българско издание на „Произходът на тоталитаризма от Хана Арент (предложение за четене) Първо българско издание на „Произходът на тоталитаризма от Хана Арент (предложение за четене)
Изкуството на приятелството: Практически наръчник за поддържане на дълбоки и трайни връзки Изкуството на приятелството: Практически наръчник за поддържане на дълбоки и трайни връзки
Срещаме се със сина на Хадес в „Слънцето и звездата“ (предложение за четене) Срещаме се със сина на Хадес в „Слънцето и звездата“ (предложение за четене)
Той не знае дали си дебела Той не знае дали си дебела
Ако искаш да си жена с класа, сбогувай се с тези 8 начина на поведение! Ако искаш да си жена с класа, сбогувай се с тези 8 начина на поведение!
„Мръсни и яростни“: Най-смешните заглавия на филми за хора без топла вода „Мръсни и яростни“: Най-смешните заглавия на филми за хора без топла вода
Защо винаги избираме един и същи тип мъже Защо винаги избираме един и същи тип мъже
Магически реализъм в сърцето на едно българско село: „Зазидани“ от Петър Маринков (предложение за четене) Магически реализъм в сърцето на едно българско село: „Зазидани“ от Петър Маринков (предложение за четене)
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби