Нимс с петзвездни изисквания за гостуването си у нас

Алпинистът иска масаж, гореща вана и обилна закуска в София

31 май 2023

Photo credit: Guy Bolton/Nimsdai and Elite Exped

Броени дни остават до лекцията на Нирмал Пурджа, известен като Нимс или Нимсдай. Алпинистът идва за първи път в България, по покана на Eurospeed, за да се срещне с публиката на 8 юни в залата на волейболен клуб Левски в Garitage Park. Организаторите успяха да осигурят ограничена бройка допълнителни билети, които влизат в продажба днес.

Нимс идва в България директно от експедиция на Еверест, а след събитието на 8 юни, тръгва направо за К2. „Програмата му е изключително натоварена и сме много благодарни, че успя да ни включи в нея и то именно между две катерения. Надяваме се, че ще ни разкаже как успява да прави тези невероятни неща и продължава да доказва на всички, че няма нищо невъзможно“, споделят от Eurospeed.

Заради натоварената програма, изискванията на Нимс за престоя му в София са петзвездни. Алпинистът иска максимален комфорт след тежките условия по време на експедициите. Очаква да е настанен в апартамент в петзвезден хотел, с голяма вана и е заявил сутрешен масаж на 8 юни, след който следва обилна закуска с множество въглехидрати.

Лекцията на Нимс ще се проведе на 8 юни от 19:30 часа в залата на волейболен клуб Левски в Garitage Park. Събитието се провежда с подкрепата на Red Bull, чийто атлет е Нимс; XCoSports България, официални представители на Scarpa у нас и Вакон, издатели на книгата “Отвъд възможното“ на Нимс в България. Ограничена бройка билети могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim.

Photo credit: Guy Bolton/Nimsdai and Elite Exped

Коментирай »
Последни теми от форума
виж всички
Препоръчваме още
„Мирисни разкрития“: Ароматът на ръцете издава пола на човека
Евтините хотели на бъдещето
Забраните в сериозната връзка
Разкриха на колко години хората по света губят девствеността си
Учениците на „мързеливата майка“ (предложение за четене)
Странни динозаври бродели из древна Америка
Красотата на танца
Жените са по-кисели рано сутрин
Променена версия на средиземноморската диета подобрява здравето на мозъка
Шест деликатни начина да направиш първата крачка
Най-сексуалните дни и месеци: Кога правим най-много секс
Петте причини да скъсаш с него
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби