снимка: Burstyriffic

Дамската чанта е един от най-големите мъжки страхове. Неизчерпаемият източник на сила и най-голямата тайна за тях. Дамската чанта обаче не върви без няколко задължителни неща. И тук не говорим за потрмоне, документи, цигари и дъвки, а за петте чисто женски неща, които задължително присъстват в чантата.

огледалце

Не всяка жена ще е така отзивчива да ти каже ако гримът ти се е размазал или имаш нещо по зъбите. Огледалцето обаче няма да те предаде. То е винаги до теб, за да те предпази от някоя неприятна ситуация. А ти не можеш да си позволиш да не изглеждаш перфектно, така че във всяка дамска чанта се крие по едно такова огледалце, което няма да те предаде.

несесер с гримове

Логично следва това. Ако огледалцето покаже проблем, ти винаги имаш под ръка необходимите инструменти, за да го решиш. А и несесерчето с гримовете е най-добрият начин да изглеждаш свежа и през втората половина от деня. И да не забравяме тук пилата за нокти, както и някое малко парфюмче.

нещо ненужно

Няма да е дамска чанта ако вътре не може да се намери нещо абсолютно ненужно, което обаче все някога може да ти потрябва. Почти във всяка една чанта може да се открие предмет от сорта на ножица, касова бележка, реклмна брошура, шнола, мокри и сухи кърпички и какво ли още не. Тук въображението е безгранично.

превръзка

Всяка жена знае, че трябва да е подготвена за всякакви ситуации. Затова в тайното дбжобче на чантата винаги има превръзка. Дори да не е дошъл този момент от месеца, кой знае - може да потрябва. Я на теб, я на приятелка. Жената винаги трябва да е въоражена с предмети от първа необходимост.

чорапогащник

...или чорапи, без значение. Важно е винаги да са под ръка. Колкото и прекрасен да е чорапогащникът ти, той задължително ще пусне бримка и то в най-неподходящия момент. Ние знаем, че си добра в това веднага да измислиш резервен план и да си купиш нов от най-близкия магазин. Хубаво е обаче да можеш да си спестиш неудобствата и обикалянето, като просто държиш един резервен в чантата.

И не забравяйте, в дамската чанта винаги има място за още нещо - точно както е и в женското сърце.

Коментирай >