25 години по-късно: Уил Смит и Мартин Лорънс отново са Майк Лаури и Маркъс Бърнет в „Лоши момчета завинаги“ (СНИМКИ/ВИДЕО)

Уил Смит и Мартин Лорънссе завръщат към култовите образи на детективите Майк Лаури и Маркъс Бърнет

14 януари 2020
25 години по-късно: Уил Смит и Мартин Лорънс отново са Майк Лаури и Маркъс Бърнет в „Лоши момчета завинаги“ (СНИМКИ/ВИДЕО)

снимки: Alexandra Films

Bad boys, bad boys
Whatcha gonna do, whatcha gonna do
When they come for you…

Да, не можем да скрием вълнението си, че Уил Смит и Мартин Лорънс отново влизат в образите на култовите детективи от Маями Майк Лаури и Маркъс Бърнет в поредицата „Лоши момчета“ (Bad Boys).

25 години след първия филм, „момчетата“ са все така забавни, опасни и непредвидими.

В „Лоши момчета завинаги“ (Bad Boys for Life) Майк Лаури и Маркъс Бърнет, след дълги години партньорство, вече са поели в различни посоки и в личен, и в професионален план.

Маркъс е улегнал, иска да намали темпото, за да прекарва повече време със семейството си.

Майк пък твърди, че ще лови престъпници докато стане на 100, като продължава опасния живот на "лошо момче", което го въвлича в опасна ситуация.

Е, разбирате, че няма как Маркъс да остави дългогодишния си партньор. Той се връща в играта, за да помогне на Майк в една последна мисия... защото те ще са заедно до края.

Режисьори на „Лоши момчета завинаги“ са Адил ел Арби и Билал Фалах, сценарият е на Джо Карнахан и Крис Бремър, оператор е Роб Хейваерт.

Музиката е на Лорн Балф.

В главните роли освен Уил Смит и Мартин Лорънс ще видим Джо Пантолиано, Александър Людвиг, Ванеса Хъджинс и Чарлз Мелтън.

Продуценти на лентата са Джери Брукхаймър и Уил Смит.

Първият филм "Лоши момчета" излезе през 1995 година, а вторият - през 2003-та. И двете ленти се превърнаха в абсолютни фаворити на киноманите (зрителски рейтинг от 78% в сайта Rotten Tomatoes).

Коментирай »
Още по темата
Уил Смит и Мартин Лорънс се завръщат с „Лоши момчета: Всичко или нищо“ (кино предложение) Уил Смит и Мартин Лорънс се завръщат с „Лоши момчета: Всичко или нищо“ (кино предложение)
Изборът на публиката 2020: Феновете избраха любимите си звезди (ВИДЕО) Изборът на публиката 2020: Феновете избраха любимите си звезди (ВИДЕО)
За феновете на „Лоши момчета“ и филмовата музика: Саундтракът към „Лоши момчета завинаги“ За феновете на „Лоши момчета“ и филмовата музика: Саундтракът към „Лоши момчета завинаги“
Препоръчваме още
Хазартът и хазартните зависимости: Симптоми, диагноза и лечение Хазартът и хазартните зависимости: Симптоми, диагноза и лечение
Вкусна, лесна за приготвяне и почти здравословна: Тази салата става за минути Вкусна, лесна за приготвяне и почти здравословна: Тази салата става за минути
Предложение за четене: „Обичай смело“ - биография на големия Енчо Керязов Предложение за четене: „Обичай смело“ - биография на големия Енчо Керязов
Какво се случи с „Анн от фермата „Грийн Гейбълс“ разбираме в „Анн от Авонлий” oт Луси Монтгомъри (предложение за четене) Какво се случи с „Анн от фермата „Грийн Гейбълс“ разбираме в „Анн от Авонлий” oт Луси Монтгомъри (предложение за четене)
Разгадай го още на първата среща Разгадай го още на първата среща
Сексът като антистрес терапия Сексът като антистрес терапия
ТЕСТ: Достатъчно смела ли си? ТЕСТ: Достатъчно смела ли си?
Кутия за тревоги: Един лесен метод срещу лошите мисли Кутия за тревоги: Един лесен метод срещу лошите мисли
Любовни цитати от вечните филми Любовни цитати от вечните филми
Смело момиче променя „Кралството“ в нов български роман (предложение за четене) Смело момиче променя „Кралството“ в нов български роман (предложение за четене)
„Излекуване от токсичните връзки“: Д-р Стефани Саркис съветва как да се справим с емоционалното насилие (предложение за четене) „Излекуване от токсичните връзки“: Д-р Стефани Саркис съветва как да се справим с емоционалното насилие (предложение за четене)
Пет начина да се влюбиш...в себе си Пет начина да се влюбиш...в себе си
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби