снимки: Alexandra Films

Bad boys, bad boys
Whatcha gonna do, whatcha gonna do
When they come for you…

Да, не можем да скрием вълнението си, че Уил Смит и Мартин Лорънс отново влизат в образите на култовите детективи от Маями Майк Лаури и Маркъс Бърнет в поредицата „Лоши момчета“ (Bad Boys).

25 години след първия филм, „момчетата“ са все така забавни, опасни и непредвидими.

В „Лоши момчета завинаги“ (Bad Boys for Life) Майк Лаури и Маркъс Бърнет, след дълги години партньорство, вече са поели в различни посоки и в личен, и в професионален план.

Маркъс е улегнал, иска да намали темпото, за да прекарва повече време със семейството си.

Майк пък твърди, че ще лови престъпници докато стане на 100, като продължава опасния живот на "лошо момче", което го въвлича в опасна ситуация.

Е, разбирате, че няма как Маркъс да остави дългогодишния си партньор. Той се връща в играта, за да помогне на Майк в една последна мисия... защото те ще са заедно до края.

Режисьори на „Лоши момчета завинаги“ са Адил ел Арби и Билал Фалах, сценарият е на Джо Карнахан и Крис Бремър, оператор е Роб Хейваерт.

Музиката е на Лорн Балф.

В главните роли освен Уил Смит и Мартин Лорънс ще видим Джо Пантолиано, Александър Людвиг, Ванеса Хъджинс и Чарлз Мелтън.

Продуценти на лентата са Джери Брукхаймър и Уил Смит.

Първият филм "Лоши момчета" излезе през 1995 година, а вторият - през 2003-та. И двете ленти се превърнаха в абсолютни фаворити на киноманите (зрителски рейтинг от 78% в сайта Rotten Tomatoes).

Коментирай >