снимка: morguefile.com

Въпреки противоречивите мнения относно тази тема, ново проучване разкри, че 50% от хората смятат татуировките за привлекателни на първа среща, съобщава БГНЕС.

Според 35 на сто от мъжете татуировката подсказва, че едно момиче е вълнуващо и необикновено. Една четвърт от жените също смятат, че нарисуваните мъже имат друга по-приключенска кръв. Но татуировките имат и лоша страна, особено ако сте написали името на бивш приятел или нещо свързано с "любовта" или "омразата" си към него/нея. 57% от мъжете признават, че няма да се чувстват добре, ако всеки път, когато погледнат половинката си, си спомнят за нейната стара връзка.

62% от момичетата са на мнение, че хубавата татуировка може дори да играе като реклама за уменията на мъжа в спалнята. 35% от представителките на нежния пол биха одобрили, ако половинката им има татус на ръката, гърба и рамото, но не и на друго място.

26% от мъжете пък обичат да виждат мастило по кръста на приятелката си, тъй като той се смята за една от най-чувствените места от женското тяло. 59% са съгласни, че на специални поводи като сватби те трябва да бъдат скрити, тъй като повечето татуси не са много подходящи с официална рокля. Според повечето мъже и жени (80%) татуировките на цяла част от тялото, например гърба или бедрото, са нежелателни.

Коментирай >