снимки: Alexandra Films

В „Джуманджи: Следващо ниво“ (Jumanji: The Next Level) четиримата младежи, които победиха играта в „Добре дошли в джунглата“ са вече колежани и се завръщат у дома в Ню Хемпшир за коледната ваканция.

Всеки вече поотделно се опитва да пребори нови предизвикателства в живота.

Спенсър обаче отново влиза в играта и за да го спасят и върнат в нашия свят, Марта, Фридж и Бетани трябва да се обединят и гмурнат в шеметно и дръзко приключение във вселената на Джуманджи.

Но играта е счупена. Всичко, което те знаят за нея вече не важи, защото Джуманджи не е само в границите на джунглата. Много по-голяма е, по-опасна, с много повече и непредвидими нива.

Не всичко е това, което изглежда, и те трябва да разчитат един на друг и на силите си, за да спасят Спенсър и да се измъкнат живи преди играта да свърши.

Режисьор на „Джуманджи: Следващо ниво“ е Джейк Касдан, сценарият е дело на Скот Розенбърг, Джейк Касдан и Джеф Пинкнър. Оператор на лентата е Гила Падос.

Главните роли са поверени на Дуейн Джонсън, Кевин Харт, Джак Блек, Карън Гилън, Дани Де Вито, Дани Глоувър, Ник Джонас, Морган Търнър, Акуафина, Салваторе Лонгобардо, Алекс Уолф.

Коментирай >